Šta je novo?

Kakav je lg pisac?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Vredi li ga pazariti?

pa 16x i 24x su se odlicno pokazali (verovatno su bset buy u svojoj klasi) - ja sam imao 16-icu i bio prezadovoljan njom - sto se tice 32x ne znam nikoga ko je ima tako da ti o njoj ne mogu nista reci mada joj je cena slicna kao i 24x...

sto se tice 40-tice jos se nije pojavila kod nas a po stranim testovima je najbrzi cdrw trenutno

lg cdrw su verovatno najbolji sto se tice overburna

Po meni najbolji IDE pisac koji je do sada izasao.
Citao sam na stranim forumima, news grupama, stranicama, i niko ni jednom nije napisao nista lose o njemu.
Ako negde nadjes 16x, kupa ga odmah, neces se prevariti.

Vince Carter je napisao(la):
A LiteOn 48x? :) type;

Koliko ja kapiram D-KEE je verovatno mislio da je najbrzi u klasi 40x rezaca. Za LG-a inace sve preporuke, sjajni rezaci. Od svega sto sam proturio kroz ruke jedino bih se odlucio za LG-a i Ricoha pri kupovini novog rezaca za sebe.

Sledece nedelje mi u ruke stize LiteOn 40x, pa cu raditi test... LG 16x je zbilja perfektan pisac, i ako jos uvek igde moze da se nadje - valja ga kupiti bez razmisljanja.

Nego, nameravam Nedji da prodam mog LG-a 16x koji je star oko 4 meseca i snimio je ispod 200 diskova. Koja bi bila prijateljska cena po vasoj proceni?

Vince Carter je napisao(la):
A LiteOn 48x? :) type;

ma kakav lite on 48, benk 48,..... sve je to previse bucno za tih 10-15 sekundi brzeg snimanja po disku - do 40x i nekako - sve preko toga ce se morati smisljati neka nova tehnologija smanjivanja buke (mozda nesto kao kenvud :) )

D-KEE je napisao(la):
ma kakav lite on 48, benk 48,..... sve je to previse bucno za tih 10-15 sekundi brzeg snimanja po disku

Hmm, pa ne verujem da je bogznakako bucniji od 40x modela (npr TEACa), a uz to je (LiteOn) CAV (cak nije ni P-CAV)... type;

Ja sam 1 dan rezao sa LG 32X rezacom, i lepo reze, samo me nervira sto nije bas preterano brz kao citac.
A sto se tice "buke" koju pravi Teac 40X, nisam bas siguran da bi se to moglo nazvati "bukom" , evo sad mi je jedan u racunaru i odlican je, tisi je od citaca Teac 40X koji sam imao i to poprilicno.

Nazad
Vrh Dno