Šta je novo?

Kakav je HP 615?

• Začetnik teme Začetnik teme petx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

petx

Cenjen
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
154
Planiram da uzmem ovaj notebook kako zamena za moj stari i dotrajani desktop. Konfiguracija je prosecna ali mislim da je sasvim dostatna za moje potrebe (office, internet i mp3) i veoma jeftina.
E sada jedina strav koja me interesuje je koliko tih je ovaj notebook u radu i dali greje previse?

MOje iskustvo sa hp-ovima je da su generalno svi jako kulturni u radu i sto se grejanja i buke tice...
imas varijantu sa turion i sa athlon procesorima... turion bi trebao da ima manju potrosnju (pa i manje zagrevanje), ali je i nesto skuplja (po meni vise skuplja nego sto nudi)...
racunaj da mu odmah stavis jos rama, pa i to dodaj na cenu u oba slucaja...
ekran bi trebalo da je dobar (nisam ga probao upaljenog, ali bi led osvetljenje trebalo da garantuje ravnomernu osvetljenost, manje zagrevanje ekrana itd itd), tastatura i izrada su identicni onima na hp6735s, sto ce reci za tu klasu odlicni, jedino nekima touchpad nije bas legao

Jos jedna topla preporuka. Slozicu se da je dodavanje ram-a po meni neophodno. Ali to ce povecati ceni za nekih 2k rsd. Inace shto se kvaliteta tice sasvim zadovoljavajuci imajuci u vidu da se radi o ekonomskoj klasi. Evo cetvrti mesec kako sam stari lap zamenio sa 6735s i iskustva su krajnje pozitivna. jedino shto mi se u celoj prici ne svidja je gore pomenuti touchpad, tj tacnije sami tasteri touchpad-a. nekako isuvishe upadaju, tj imaju veliki hod za moj ukus. Buka je poprilicno subejtivni faktor. Konkretno ovaj moj se malo vishe greje u ovim letnjim danima, ali nishta shto kvalitetno postolje ne moze da ohladi...
poz

Planiram da mu dodam samo jos 1GB RAM posto imam licencirani 32bitni Windows pa sve preko toga nema veze. Ali cena RAM-a je smesna tako da ne ni uracunavam. A tuchpad nema ni da koristim posto ubodicu mouse, ionako kompjuter sluzice mi kao zamena za desktop.

Nazad
Vrh Dno