Šta je novo?

Kakav je Hansol 920P?

Majstor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
Dosta dobra cena, a i performanse su sasvim ok + 3 god. garancije. Dosta dobrog je bilo receno oko 19" liteona, pa me zanima da li je neko imao iskustva (pozitivnih/negativnih) sa ovim hansolom. Ima li razlike izmedju P i PT modela?

tnx

I mene zanima isto, imam 900p koji je sasvim ok, sa matroxom.
Izgleda da ima razlike u kvalitetu, od jednog do drugog primerka, jedino to moze da bude problem, da se kvare. Kod liteon-a to nije slucaj, tako kazu, da je procenat skarta jako mali.

Ajmo ljudi, nije valjda da nema utisaka?? :)

Ja "imam" P920 !
I bio prezadovoljan s njim do neki dan . :)
Slika ostra po mom misljenju puno bolja od nekih Samsunga.
Ali nazalost neki dan sam ga ostavio upaljenog i on ode u stand-by ,
i posto sam pomerio mis da se "upali" on stvarno se upalio (sivi dim) ! :(
Ali bez obzira na ovaj slucaj ja bi ga kupio ponovo i to bez razmisljanja !
Jel za cenu od oko 180E neces naci bolji monitor !

bakee je napisao(la):
Ja "imam" P920 !

a jel postoji razlika izmedju 920p i 920pt kako pise u nekim oglasima?? kakva mu je bila geometrija? garantni rok?

Ja mislim da nema razlike izmedju PT i P modela .
Ja sam svog kupio u Subotici i na cenovniku je pisalo 920PT a dobio sam 920P.
Gledao sam na net-u postoji i jedan i drugi model ali bar po slici su identicni.
Za geometriju nisam bas neki strucnjak ali meni ama bas nista nije falilo.
Trenutno imam voodoo3 , ali sad jos tragam za 9500pro !!!

bakee je napisao(la):
Ja "imam" P920 !

kako se zavrsilo to sa garancijom? jel ti je popravljen ili?

Po svemu sudeci i on je odneo za BG do ovlascenog servisa.
Znaci sutra ili prekosutra cu znati tacno sta se desilo.
Bio je sasvim korektan ,preuzeo monitor reko je da ce se popraviti (u sta ja sumnjam), ili cu dobiti drugi(nov) monitor.
Cak sta ponudio je i drugi monitor u zamenu dok se ovaj ne popravi !!!

Imam 920 ali D...FLAT, ja sam presretan...fantastican je...

Majstor je napisao(la):
Dosta dobra cena, a i performanse su sasvim ok + 3 god. garancije. Dosta dobrog je bilo receno oko 19" liteona, pa me zanima da li je neko imao iskustva (pozitivnih/negativnih) sa ovim hansolom. Ima li razlike izmedju P i PT modela?

tnx

Imao sam prilike da isprobam vise primeraka doticnog monitora i mogu reci da je slika na njemu "blagi uzas" to jest na Hansolu 730E je barem pet puta bolja..., geometrija losa, boje isprane...ma uzas zivi

Majstor je napisao(la):
...
a jel postoji razlika izmedju 920p i 920pt kako pise u nekim oglasima??
T = Tco99 standard (da li su komponente koje se koriste za izradu radioaktivne i sl. gluposti)

Moso je napisao(la):
...

Imao sam prilike da isprobam vise primeraka doticnog monitora i mogu reci da je slika na njemu "blagi uzas" to jest na Hansolu 730E je barem pet puta bolja..., geometrija losa, boje isprane...ma uzas zivi

a sa kojom grafickom si isprobavao??

Majstor je napisao(la):
...

a sa kojom grafickom si isprobavao??

Graficka je bila Asus GF4MX 440 ali to nema veze jer sa istom grafickom daleko jeftiniji model 730E daje neuporedivo bolju sliku, prosto da covek ne poveruje...opet napominjem da sam isprobao vise primeraka a jedan moj prijatelj je jedva uspeo da vrati svoj primerak jer ne priznaju reklamaciju za mutnu sliku...

Da se nadovezem,i ja sam se prilicno bio nalozio oko kupovine doticnog monitora,pogotovu zato sto mu je cena smesna 163,ali posle ovih thread-ova narucih LG900B pa kako bude,utiske cu napisati kada isti budem dobio i izmaltretirao posto vidim da ima dosta ljudi koji bi kupili dobru krivu 19".Pozdrav.

cholak je napisao(la):
Da se nadovezem,i ja sam se prilicno bio nalozio oko kupovine doticnog monitora,pogotovu zato sto mu je cena smesna 163,ali posle ovih thread-ova narucih LG900B pa kako bude,utiske cu napisati kada isti budem dobio i izmaltretirao posto vidim da ima dosta ljudi koji bi kupili dobru krivu 19".Pozdrav.

ja bi sad trebao da precutim posto sam ga vec pazario, ali necu 8)
Sta znam, sobzirom da sam presao sa 15" izgleda mi megalomanski. Geometrija nije naj naj mada mi to najmanje smeta. Boje su malo bledje nego inace a slika od 1280 pa na dalje je mutnija. u 1024 izgleda odlicno. Za te pare i nije lose, mada razmisljam da je mozda bilo bolje da dodam jos 2o-30 evra i uzmem Liteona. Odlucilo je 3 god garancije

Vrh Dno