Šta je novo?

Kakav je Hansol 920D?

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Zanima me kakav je, kakva su licna iskustva onih koji ga imaju ili su ga imali :) itd.
Nasao sam na http://www.hansol-us.com/products/product-pages/920D.html neke tehnicke podatke i ne cini se los, a imao bih i 3 godine garanciju :) sve za nekih 215 Eura.
Vredi li ili ne, daj te preporuku.
Ako ne vredi sta da uzmem?
Help!!!

GoranM je napisao(la):
Zanima me kakav je, kakva su licna iskustva onih koji ga imaju ili su ga imali :) itd.
Nasao sam na http://www.hansol-us.com/products/product-pages/920D.html neke tehnicke podatke i ne cini se los, a imao bih i 3 godine garanciju :) sve za nekih 215 Eura.
Vredi li ili ne, daj te preporuku.
Ako ne vredi sta da uzmem?
Help!!!

Ja sam prezadovoljan sa njim!Boje, osrtrina su fenomenalne, geometrija nije losa.....sve u svemu odlicno.
Pakom je njihov generalni zastupnik pa tamo vidi!
AKo te jos nesto interesira pitaj!

Milanche je napisao(la):
...

Ja sam prezadovoljan sa njim!Boje, osrtrina su fenomenalne, geometrija nije losa.....sve u svemu odlicno.
Pakom je njihov generalni zastupnik pa tamo vidi!
AKo te jos nesto interesira pitaj!
Znam, hvala ti!
Nova cena je 203Eura :)
Porucio sam ga pa sta bude bude....

GoranM je napisao(la):
...

Znam, hvala ti!
Nova cena je 203Eura :)
Porucio sam ga pa sta bude bude....
Gde si ga pronasao za 203 eura,koliko videh na Pakomovom sajtu stoji cena225,reci gde za tu lovu pa da uzimam i ja :boom:

Moj predlog je Samsung 957p. Cena mu je oko 220 evra. Ortak ga ima i prezadovoljan je. Monitor nema ravan ekran, tj. blago je zakrivljen, ali je zato stvarno odlican. Nema bolje devetnaestice za te pare. :)

cholak je napisao(la):
...

Gde si ga pronasao za 203 eura,koliko videh na Pakomovom sajtu stoji cena225,reci gde za tu lovu pa da uzimam i ja :boom:
Dilerska cena...
Sta da se radi :)

195e Compart

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jel i to dilerska ili maloprodajna,daj napisi mi broj telefona da ih kontaktiram,opasno sam se nalozio ima da padne neka devetnaestica za par dana :)

Ne verujem vam da moze da se kupi za te pare! :?
Mislim 19 incni sa ravnim ekranom!Do pre 3 meseca je bio 255 e doduse u Pakomu...

Milanche je napisao(la):
Ne verujem vam da moze da se kupi za te pare! :?
Mislim 19 incni sa ravnim ekranom!Do pre 3 meseca je bio 255 e doduse u Pakomu...
Stize u petak!!! :)

Nazad
Vrh Dno