Šta je novo?

Kada ce digitalna centrala u Bloku 62?

mikihog

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kada ce biti uvedena digitalna centrala u Bloku 62? Da mogu da se nakacim na ADSL.
Ceo Beograd, i okolna sela su digitalizovani.

hmm zar blok 62 ne podpada pod centralu bezanija a ja na toj centrali furam adsl vec godinu dana?

Ako je verovati Telekomu ceo NBG bi trebao biti "digitalizovan" do maja (nadam se ove godine 🙂)

Ako je verovati Telekomu ceo NBG bi trebao biti "digitalizovan" do maja (nadam se ove godine 🙂)

Jel ima nekih novih informacija povodom ovog posta?
Moji roditelji su josh uvek na centrali 16x-xxx i poslao sam mail provajderu da mi proveri
da li ima tehnickih mogucnosti za ADSL i dobio sam potvrdan odgovor juce(sto sam i ocekivao jer nemaju dvojnika kao ni PCM uredjaj).

E sada me brine nesto drugo,sta ako odmah posle dobijanja ADSL prikljucka Telekom krene da prebacuje NAPOKON sve te stare brojeve na novu digitalnu centralu kao sto je vec uradio u prvom talasu kada su mnogi dobili 2 ispred broja telefona?Da li u tom slucaju gubim ADSL ili cekam neki duzi period da oni to premeste?

I da li neko zna koje su sanse da se preko regularne procedure ili veze(moze na PM odgovor) dobije prelazak na digitalni broj na centrali Bezanije?

I na kraju pitanje da li zna neko ima li slobodnih ISDN portova,pa da prvo zatrazim ISDN pa onda ADSL i koliko traje procedura dobijanja ISDN broja?

Koliko mi je poznato, mom drugu su promenili broj, odnosno dodali 2 na početku broja, a pre toga je imao ADSL na toj analognoj centrali.
Jedan dan (možda čak i manje od punog dana) mu nije radio net, da bi onda bio pušten i radilo je kao i ranije.. tako da nema brige oko toga. 😀

E sad, može biti da to zavisi i do tipa centrale, ali ne verujem da bi procedura trebalo drastično da se razlikuje.

da, i ja sam imao taj 16x - xxx broj, i cekao sam 3 godine da mi postave digitalnu vezu. Posle 3 go dine cekanja dobio sam ali zbog veze koju sam nekako nasao, inace bi evo sada ovo bila peta godina cekanja.

Nazad
Vrh Dno