Šta je novo?

Kada ce Commandos 2 Expansion

Star Trek

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Zna li neko kada (i dali?!?) se ocekuje expansion za ovu igru....

vec sam se zazeleo, a presao sam je pred par dana ponovo od pocetka.....:)

Expansion za sada nije u planu. Narocito posle relativnog (finansijskog) neuspeha Commandos-a 2. Mada mislim da ce ga kad-tad uraditi.

Bas steta sto ne planiraju expansion. Igrica je opako dobra. Bas sad igram Most na reci Kvaj. Jezim se koliko je dobra misija, jos s obzirom da se secam filma, iako sam ga gledao kao klinac. Jos se secam zvizduka glavne melodije.
Commandos i desperados su po meni najbolje igre. Steta je sto je i sto su najavljivani webisodes za desperados definitivno propali, kao i bilo kakav dodatak. Spellbound radi sada na novoj igri - Robin Hoodu. Imam osecaj da ce biti super igra, samo sto ce jos mnogo vode proteci Dunavom dok je ne naprave.

Da, malo ima ovakvih igara... Doduse, i ja moram da primetim da su mi prvi deo i expansion Commandos-a bili bolji od dvojke. Commandos 2 mi je na momente pomalo...smoran. Ima nekih deonica gde nema puno mozganja, samo koljes (i sve na istu foru) i grabis napred.

Zorro je napisao(la):
Da, malo ima ovakvih igara... Doduse, i ja moram da primetim da su mi prvi deo i expansion Commandos-a bili bolji od dvojke. Commandos 2 mi je na momente pomalo...smoran. Ima nekih deonica gde nema puno mozganja, samo koljes (i sve na istu foru) i grabis napred.

jeste, ali zato grafika i interaktivnost sa okolinom ispravljaju tu malu gresku....

vrlo mi je zao sto nema nastavka.....to je jedina igra za koju sam razmisljao da kupim original....dobro, samo razmisljao ;)

salim se bas sam tuzan....:( :(

Nazad
Vrh Dno