Pusher
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.10.2004
- Poena
- 304
Istorija [pre 2-3 god] -Imao sam win98 koji se jednog dana jednostavno samo implodira [shto nije bilo cudno za 98].Nekako sam podigao sistem samo da bi spasao neke stari sa C:.Poshto sam prebacio sve vazno na D: probao sam Norton Disk Doctor na Win - po ulasku u program rekao je da ako ti je sistem uredu ne bi trebao da kliknem na yes i pokrenem doktor-a.Poshto mi sistem nije bio uredu kliknem ja yes odradi on neshto restartujem ja sistem - nishta se nepromeni.Ok np - format c: - d: enter .....d: nepostoji.... ok probam neke stvari odnesem kod druga bla bla nishta unalocated space tamo gde je nekada bio d:....nishta potrazim u oglasima nekog lika koji "spashava" podatke nadjem ga pljunem jedva neki kesh i on mi spasi podatke.Josh nisam provalio zashto je nestao disk sa lica HDD.Taj 60gb maxtor je sad mrtav.
Pouka Norton Disk Doktor je SR*!
Prica [pre 2-3 dana - Maxtor 80gb c:10gb d:70gb oba fat32] - Znaci silom prilika promenim ja driver za sata disk i sj*** sistem [jer mi je i c na SATA disku] - nishta napravio sam greshku np - instaliram sistem sve uredu [d: se nevidi iz dos-a.....moze biti problem ali vidi se iz win-a].Ulazim u dos ulazim u PowerQuest Drive Image [prvi put u zivotu] kako bi napravio image svezeg WinXPSP2 koji sam instalirao.Napravim image - drug koji mi ga je doneo kaze evo probaj da ga povratish[image] da vidish kako je lak
k povratim image ,nije trajalo vishe od 5 min.Ode mi ortak sad treba da se bacim na ponovnu istalaciju 100+ programa koje koristim.Ulazim u win ulazim u My comp....nema d ponovo......WTF......
Ulazim u computer menagment tamo se svi hardovi vide [cak i d - po imenu koliko ima praznog mesta koliko ima podataka , koji je fajl sistem] ali iz nekog razloga WIN ne moze da ga "procita" sa napomenom - drive je napravljen u sistemu koji ne moze win da procita [win32....].
Da li moram ponovo da puknem kesh ili shta - da li se nekom ovo deshavalo da li postoji neko pravilo koje ne znam...?
Pouka Norton Disk Doktor je SR*!
Prica [pre 2-3 dana - Maxtor 80gb c:10gb d:70gb oba fat32] - Znaci silom prilika promenim ja driver za sata disk i sj*** sistem [jer mi je i c na SATA disku] - nishta napravio sam greshku np - instaliram sistem sve uredu [d: se nevidi iz dos-a.....moze biti problem ali vidi se iz win-a].Ulazim u dos ulazim u PowerQuest Drive Image [prvi put u zivotu] kako bi napravio image svezeg WinXPSP2 koji sam instalirao.Napravim image - drug koji mi ga je doneo kaze evo probaj da ga povratish[image] da vidish kako je lak
Ulazim u computer menagment tamo se svi hardovi vide [cak i d - po imenu koliko ima praznog mesta koliko ima podataka , koji je fajl sistem] ali iz nekog razloga WIN ne moze da ga "procita" sa napomenom - drive je napravljen u sistemu koji ne moze win da procita [win32....].
Da li moram ponovo da puknem kesh ili shta - da li se nekom ovo deshavalo da li postoji neko pravilo koje ne znam...?
Poslednja izmena: