Šta je novo?

Kad izlazi CM4?

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Posto sa ortakom polako zavrsavam 5 sezunu u Italiji)On ROMA a ja JUVE)postaje polako smor,pa da znam da isplaniramo dokle cemo igrati
CM3!Hoce li biti revolucija ili samo kozmetika?
Inace je igra strava ali kad je igrate malo vise postaju neke stvari iritirajuce:Mozete kupiti boga oca,strava igrace za free transfer,svemoguci nepoznati igraci,skorovi od 30-3-1 gol razlika 96-22.........
Molio bih i one koji igraju sa ortacima kao ja da mi napisu jel uvode neka pravila da bi izbegli ove nedostatke?Mi smo npr dozvolili samo 1 EXTRA igraca na free transfer godisnje i 3 mlada na Free transfer.i pravo prece kupovine(kada odaberete 1 igraca koji nije na short listi drugoga ovaj nesme da mu pokvari prvu ponudu)

Calibra 4WD je napisao(la):
Posto sa ortakom polako zavrsavam 5 sezunu u Italiji)On ROMA a ja JUVE)postaje polako smor,pa da znam da isplaniramo dokle cemo igrati
CM3!Hoce li biti revolucija ili samo kozmetika?
Inace je igra strava ali kad je igrate malo vise postaju neke stvari iritirajuce:Mozete kupiti boga oca,strava igrace za free transfer,svemoguci nepoznati igraci,skorovi od 30-3-1 gol razlika 96-22.........
Molio bih i one koji igraju sa ortacima kao ja da mi napisu jel uvode neka pravila da bi izbegli ove nedostatke?Mi smo npr dozvolili samo 1 EXTRA igraca na free transfer godisnje i 3 mlada na Free transfer.i pravo prece kupovine(kada odaberete 1 igraca koji nije na short listi drugoga ovaj nesme da mu pokvari prvu ponudu)

Trebalo bi da izadje tamo negde u oktobru

Dok ja imam drugacije informacije - katolicki Bozic.

Ok znaci izmedju oktobra i Decembra.Najlepse je da izadje mesec-dva posle poctka svih prvenstava da bi malo sagledali situaciju sezone koja ce biti u igri.
Ajde javite se vi koji igrate sa nekim CM pa mi odgovorite da li imate neka pravila , dogovore,restrikcije.....

Amon_Ra je napisao(la):
Dok ja imam drugacije informacije - katolicki Bozic.

Pa onda ce najverovatnije tad.Valjda si ti bolje upucen u to?

Ajde javite se vi koji igrate sa nekim CM pa mi odgovorite da li imate neka pravila , dogovore,restrikcije.....

igraj se malo sa editorom.Daj svim timovima u ligi po 100miliona i oni će sami dovoditi igrače.Eto ti izjednačene lige
poz.

sharp_blade je napisao(la):
jedini dogovor je da nema milosti 😀 jel tako kolega? javi se javi... javi se, znam da si utucen posle skorasnjih poraza ali ne brini se... i ti ces prodati bufona 😀

Cvele je napisao(la):
Pa onda ce najverovatnije tad.Valjda si ti bolje upucen u to?

Ta informacija je stara par meseci, mozda se do sada plan menjao. Pitacu pa cu reci.

Miroslav je napisao(la):
jedini dogovor je da nema milosti 😀 jel tako kolega? javi se javi... javi se, znam da si utucen posle skorasnjih poraza ali ne brini se... i ti ces prodati bufona 😀

Miroslave jel se mi znamo ili se obracas nekome drugome.Inace meni Bufon brani sasvim solidno(doduse isto kao Pelizoli a ima dosta bolje ocene).

Miroslave jel se mi znamo ili se obracas nekome drugome.Inace meni Bufon brani sasvim solidno(doduse isto kao Pelizoli a ima dosta bolje ocene).
ma ne, jedna jaka faca koji se provremeno pojavi ovde, njega sam prozivao... imamo sezonu inter juventus, pa ga malo kantam u poslednje vreme...

Sad sam se setio, pre jedno mesec dana je bilo neko prepucavanje tipa
Rekoba pljunuo Davidsa ili tako nesto.Jel ste to vas dvojica?
Kao sto sam ti rekao ja igram sa ortakom vec 5 sezonu ja Juve on Roma
i pocinje da bude smor jer imamo para oko 70-80 miliona a vec imamo
kupljene skoro sve najbolje igrace(meni je napad Nistelroj,Shevcenko,Vijeri,Trezege).Jel vas to ne smara ili ste nekako resili taj problem?Koliko vam treba za jednu sezonu vremena,jel igrate na jednom kompu ili preko mreze,modema....
Jaoj imam mnogo pitanja i iteresovanja jesi li raspolozen da ti dam broj na PM pa da malo procaskamo,bas mrzi da pisem mnogo?

Pa trebalo bi da izadje negde oko novembra.Sto se mene tiche,kad igram sa ortacima menadzera uvek (u 90% sluchajeva) uzimamo da igramo Seriju A i nema nikakvih dogovora pre pocetka,jedino se dogovorimo kad neko nadje nekog dobrog igracha da ga ostali ne diraju.
Da li neko zna koliko ovaj menadzer ima sezona i da li moze da se obrne,jer koliko sam chuo nema kraj i da sve ide u krug i posto sam odigrao 41 sezonu nije mi bash svejedno da li da nastavljam ili ne?!

Sad sam se setio, pre jedno mesec dana je bilo neko prepucavanje tipa
Rekoba pljunuo Davidsa ili tako nesto.
jes bilo u nasoj prvoj sezoni, tu me je raskantao, ja prodao ceo tim i doveo nove, pa dok su se uigrali...

Jel vas to ne smara ili ste nekako resili taj problem?
nikako, igramo pa ko koga ugrabi... uglavnom nismo puni love, jedino 1 juna imamo po 150-200 miliona € kad prodamo igrace... ali onda kupime jednog dvojicu za po 100miliona€ i eto prazne kase 😀

Koliko vam treba za jednu sezonu vremena,jel igrate na jednom kompu ili preko mreze,modema....
uglavnom kod kolege, ranije smo i basket picili dok se obradjuju podaci al je slomio kos 🙂 moracu da se "ugradim" za neku kintu da poboljsamo kvalitet igranja 😀

Jaoj imam mnogo pitanja i iteresovanja jesi li raspolozen da ti dam broj na PM pa da malo procaskamo,bas mrzi da pisem mnogo?
salji!

Pupke3 je napisao(la):
... posto sam odigrao 41 sezonu...
cekaj, sve ukupno 41 sezonu ili u jednoj igri? ono krenes, i sad je godina 2052 😀 ne mogu da verujem, aj baci skrin shot ako nije problem

cekaj, sve ukupno 41 sezonu ili u jednoj igri? ono krenes, i sad je godina 2052 ne mogu da verujem, aj baci skrin shot ako nije problem
Gle ovako:
Prvo sam imao tri sava:dva po sedam sezona i jedan od deset, i mentol kad sam formatirao hard zaboravim da ih sacuvam i poludim,tj hteo sam da skocim sa nekog mosta.
Onda sam krenuo jovo nanovo i dosao sam do sezone 2041/42 i nisam igrao vec dva dana jer sam se smorio kad sam chuo da ne moze da se obrne,jer malo mi je postalo smor vrteti se non-stop u krug.Mada sad sam presao u Seriju A i postalo mi je zanimljivije.
Sto se tice skrin shota videcu kasnije ili sutra da ga izbacim.
Sta mislite o tome da se organizuju neki turniri u novom menadzeru?Imam neke predloge a
posto me mrzi vishe da kuckam samo me zanima da li ima zainteresovanih.

Nesto me z******* scrin shot,a ako neko bash hoce poslacu mu na mail neke txt fajlove

Pa nemoras na mail... atacuj text ovde ukoliko je malesan(a sigurno jeste 🙂).

pozdrav i ako nije problem sacuvaj i textualan sastav svog prvog tima da vidim koji igraci su u to vreme...

Uh, nije dobro. CM4 ce izaci u martu, najranije u februaru sledece godine!!!

Mrzim stare centrale!!!

Evo jedan po jedan
p.s.txt je snimljen sinoc a scrinovi danas tako da ima razlika od par meseci sto i nije toliko vazno

Ako nekog bash nesto zanima neka javi pa cu da nakachim
p.s sorry za post vishe ali ova centrala me ubiFX

Amon_Ra je napisao(la):
oklem ti sad ovo? ne mogu da verujem, a ja se poceo spremati za novo klanje! ubicu se...

Kako bre u februaru,martu sledece godine!
Pa jesu li oni normalni??????

Ovi skrinovi nece da se atachuju,previse su veliki.Ubacio sam ih u jpg ali opet su veci od dozvoljenog.Ako uspem da ih smanjim do veceras poslacu ih ako ne-nek se javi na mail ko hoce da mu ih posaljem.
Amon_Ra Uh, nije dobro. CM4 ce izaci u martu, najranije u februaru sledece godine!!!
Jel ovo 100% tacno?Ako jeste ima da ispunim cilj i da dodjem do 100-te a kad dodjem dotle onda cu lepo da uzmem godisnji i da odem na neku planinu i da se(D) do besvesti🙂

Kako bre u februaru,martu sledece godine!
Pa jesu li oni normalni??????
[/QUOTE]

Kakav crni februar mart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je oko "POLA GODINE CEKANJA".

🙁 🙁 🙁 🙁

koliko je ta informacija tacna??

Amon_Ra je napisao(la):

Ti to ozbiljno!!???????🙁

Znao sam da ce biti neverice...
Jeste, tacno je. To mi je rekao lik koji je glavni research manager za nasu zemlju, i koji je video kako izgleda CM4, i saznao da se ocekuje u martu, tj. u boljem slucaju u februaru.

Amon_Ra je napisao(la):
Znao sam da ce biti neverice...
Jeste, tacno je. To mi je rekao lik koji je glavni research manager za nasu zemlju, i koji je video kako izgleda CM4, i saznao da se ocekuje u martu, tj. u boljem slucaju u februaru.

Pa jel ti reko kako izgleda CM4?

Daj barem neke info o CM4.Ako bude izasao sledece godine bice nesto opako jer je teda izasla i CM3.Amone barem neku info podeli sa nama necemo nikom reci😀 😀 😀 😀

Nazad
Vrh Dno