Devetar Cokulic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.09.2002
- Poena
- 604
kad ce NV30?
Devetar Cokulic je napisao(la):Mislis kod nas ili u USA-i i interesuje me najjaca serija (titanium a ne MX.)
SnakeEyes je napisao(la):Sta ce ti NV30 kada kupujes Radeon 9700 zajedno sa GEIL memorijom i Athlon-om XP 2600+ (koliko se secam iz tvojih prethodnih postova) ?
Dok izadje NV30,taj XP2600+ ce debelo zastareti tako da ces imati slabasan racunarDevetar Cokulic je napisao(la):Da da dobro zapazas,ali sam shvatio da mi nevredi da uzimam atia kad je nvidia 100 puta bolja.A i dalje sam ostao prema xp2600 i geil -u![]()
simpson H je napisao(la):Dok izadje NV30,taj XP2600+ ce debelo zastareti tako da ces imati slabasan racunar![]()
![]()
To ti vracam SPAM za ono u oglasima,tj. da se naucis lepom ponasanjuDevetar Cokulic je napisao(la):E aj ako nije problem skini mi se GRBACE!Ostavime i nemoj da me savetujes o tom procesoru!Kupi ako mozes pa ces videti kad se o/c na 3000+ da li je "sirotinja".Ti mora da si neki burzuj ako ga smatras sirotinjomFX
simpson H je napisao(la):To ti vracam SPAM za ono u oglasima,tj. da se naucis lepom ponasanju.Da vidis kako se glupo osecas kada te neko zajase.
Pozdrav
Tebi je ocigledno mnogo dosadno:whipDevetar Cokulic je napisao(la):UAAAU!!ono sto sam mu reko da 2600 rulez!!!???sad on mora tu nesto da mi se puvaFX
Sta sad ovo znaci ??? Jel ti mozes da napises jedan barem normalan post ???Devetar Cokulic je napisao(la):K4k0 (u P4 t|....
Sto se uzbudjujes?Uvek ima takvih likova.drapin je napisao(la):Sta sad ovo znaci ??? Jel ti mozes da napises jedan barem normalan post ???
p.s.
Izvinjavam se, zarekao sam se da se vise necu mesati u ovaj "slucaj", al' je opet uspeo da me iznervira...![]()
simpson H je napisao(la):K4k0 (€s P4 m|![]()
Mala deca kazes![]()
U pravu si.Vise se ne upustam u rasprave ovog tipa.Stalin je napisao(la):Daj Simpsone ne spustaj se na njegov nivo, vidis da decko ocigledno ima nekih problema...
simpson H je napisao(la):Sto se uzbudjujes?Uvek ima takvih likova.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari