Šta je novo?

Kad ce NV30

Negde oko katoličkog božića 2002. god

U USA naravno, o postojanju MX verije NV30 jos nisam cuo.

Re: !

Devetar Cokulic je napisao(la):
Mislis kod nas ili u USA-i i interesuje me najjaca serija (titanium a ne MX.)

Sta ce ti NV30 kada kupujes Radeon 9700 zajedno sa GEIL memorijom i Athlon-om XP 2600+ (koliko se secam iz tvojih prethodnih postova) ?

Re: Re: !

SnakeEyes je napisao(la):
Sta ce ti NV30 kada kupujes Radeon 9700 zajedno sa GEIL memorijom i Athlon-om XP 2600+ (koliko se secam iz tvojih prethodnih postova) ?

Da da dobro zapazas,ali sam shvatio da mi nevredi da uzimam atia kad je nvidia 100 puta bolja.A i dalje sam ostao prema xp2600 i geil -u:p

Re: Re: Re: !

Da da dobro zapazas,ali sam shvatio da mi nevredi da uzimam atia kad je nvidia 100 puta bolja.A i dalje sam ostao prema xp2600 i geil -u:p
Dok izadje NV30,taj XP2600+ ce debelo zastareti tako da ces imati slabasan racunar:D :D

Re: Re: Re: Re: !

simpson H je napisao(la):
Dok izadje NV30,taj XP2600+ ce debelo zastareti tako da ces imati slabasan racunar:D :D

E aj ako nije problem skini mi se GRBACE!Ostavime i nemoj da me savetujes o tom procesoru!Kupi ako mozes pa ces videti kad se o/c na 3000+ da li je "sirotinja".Ti mora da si neki burzuj ako ga smatras sirotinjomFX

Re: Re: Re: Re: Re: !

E aj ako nije problem skini mi se GRBACE!Ostavime i nemoj da me savetujes o tom procesoru!Kupi ako mozes pa ces videti kad se o/c na 3000+ da li je "sirotinja".Ti mora da si neki burzuj ako ga smatras sirotinjomFX
To ti vracam SPAM za ono u oglasima,tj. da se naucis lepom ponasanju;) .Da vidis kako se glupo osecas kada te neko zajase.

Pozdrav

Imas moj blagoslov... ja mu jos gledam kroz prste...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !

To ti vracam SPAM za ono u oglasima,tj. da se naucis lepom ponasanju;) .Da vidis kako se glupo osecas kada te neko zajase.

Pozdrav

Ma koji bre spam?FX

Re: !

UAAAU!!ono sto sam mu reko da 2600 rulez!!!???sad on mora tu nesto da mi se puvaFX
Tebi je ocigledno mnogo dosadno:whip

K4k0 (u P4 t|....
Sta sad ovo znaci ??? Jel ti mozes da napises jedan barem normalan post ???

p.s.
Izvinjavam se, zarekao sam se da se vise necu mesati u ovaj "slucaj", al' je opet uspeo da me iznervira...:(

Pa jel' opet zelis da trazis novi nick? Spusti malo loptu.

drapin je napisao(la):
Sta sad ovo znaci ??? Jel ti mozes da napises jedan barem normalan post ???

p.s.
Izvinjavam se, zarekao sam se da se vise necu mesati u ovaj "slucaj", al' je opet uspeo da me iznervira...:(
Sto se uzbudjujes?Uvek ima takvih likova.

Pozdrav

Re: Re: B_R_E

K4k0 (€s P4 m| ;)

Mala deca kazes:D

Daj Simpsone ne spustaj se na njegov nivo, vidis da decko ocigledno ima nekih problema...

Re: Re: Re: B_R_E

Stalin je napisao(la):
Daj Simpsone ne spustaj se na njegov nivo, vidis da decko ocigledno ima nekih problema...
U pravu si.Vise se ne upustam u rasprave ovog tipa.

Pozdrav

Evo cak sam i obrisao post.

Nazad
Vrh Dno