Šta je novo?

Kad ce F1 za PC

Ne i nece ih biti jos neko vreme. Sony trenutno ima jedini licencu, a on pravi F1 ekskluzivno samo za PS2/PS3 konzole.

Ne i nece ih biti jos neko vreme. Sony trenutno ima jedini licencu, a on pravi F1 ekskluzivno samo za PS2/PS3 konzole.

Znam da sam to citao pre 3 godine da Sony jedini ima licencu za F1 ali do 2007 god. Sad je ta godina stigla i opet nista.
Sto se ne napravi neka genericka F1 voznja , pa da se nekim editorima dorade imena i texture....

Znam da sam to citao pre 3 godine da Sony jedini ima licencu za F1 ali do 2007 god. Sad je ta godina stigla i opet nista.
Sto se ne napravi neka genericka F1 voznja , pa da se nekim editorima dorade imena i texture....

Pazi ,nishta tebe ne sprechava da instalirash rFactor i neki F1 mod za njega, pa da u photoshop-u odradish skinove za aktuelnu ili bilo koju sezonu.

Ja iskreno tu ne vidim neki smisao, kao ni kod "generichke F1 vozznje", zato shto tjesh mozzda imati skin, ali netjesh imati autentichnost bolida za bilo koju sezonu osim one za koju je model pravljen ;)

Tako je. Plus nece imati bas dosta fizike.

pa imas netKar PRO (skini demo 1.02)... tu je i mali problem oko kupovine (Srbija nema dil sa Pay Pal servisom tako da jedina moguca kupovina je iz inostranstva)
igru dobijam uskoro pa cu moci da vam odgovorim na pitanja ako vas nesto zanima...

meni sve to isto... formula ko svaka druga... vazno je da je dobra igra, nije problem i camac da vozim :D

f2000_01.jpg

GP4 je još uvek dobar :smoke:

Prilozi

• GP4.jpg
    GP4.jpg
    102.1 KB · Pregleda: 107
Koji je pun naziv tog GP4 ? Mislim postoji li josh shta u imenu ili je to to ?

Cek to je samostalna igra ili se instalira na neshto >?

I link je konstantno BUSY

Vrh Dno