Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
P.S. Zabranjeno je postavljati pitanja o Heroes 4, jer pocinjem da dobijam napade histerije zbog stalnog odlaganja istih... ne bi me cudilo da ih pomere do jula.... ctp; boom ctp; al sto ce da *ebu *evu (D)
Ja opet igram trojku.... Posle godinu dana pauze,igra mi je i dalje svezha.O chetvrtom delu ne smem ni da ramishljam Zna li neko neshto detaljnije o nastavku igre,kako ce izgledati,koja je radnja i to?
Ja opet igram trojku.... Posle godinu dana pauze,igra mi je i dalje svezha.O chetvrtom delu ne smem ni da ramishljam Zna li neko neshto detaljnije o nastavku igre,kako ce izgledati,koja je radnja i to?
Nashe se chekanje prilichno oduzilo. Nemoj da bude k'o za Warcraft III ili Diablo II
Ovi screenshotovi mi izgledaju (grafichki) neshto kao stari Age Of Empires
Pa meni se cini da ce da budu strashni samo po screenshotovima mi se cini da je mapa malo vise promenjena, izgleda mi kao da se sve desava u nekom gradu a ne u velikim prostranstvima kao u prethodnim delovima. Takodje mi se svidja sto nije promenjen koncept igranja kao sto su se zeznuli u PS2 izdanju (bula ziva). Zar ne?