Šta je novo?

Kabus 22: turski horor

b166

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2006
Poena
304
ne mogu da verujem , upoznao sam nekoliko turaka i jedna od omiljenih igara im je silent hill ,a autore je inspirisao za ovo ....

http://www.youtube.com/watch?v=F5TpfIn8WTI&feature=related

In the 21st century a new religion spreads like a virus over the earth. Its nameless founder divided the world into 22 zones and sent his most loyal 22 men to govern them. Still, there is resistance in the city of Istanbul...

Horror game by Mevlut Dinc (Last Ninja 2, First Samurai and Street Racer).

Warning: this game is not for the faint at heart!

Poslednja izmena:
:D resistance in Istanbul :d
a bas lici na silent Hill...

Poslednja izmena:
poslednje tako nesto sto sam igrao je bio resident evil 4 , jos samo da je ovo ok pa ce biti super

Zanimljivo, horor igara je iovako premalo, bas me zanima kako izgleda

Interesantno bash. Odigracju owo sigurno.
A da im je uzor bio RE, to je ochigledno...

"In the 21st century a new religion spreads like a virus over the earth."
C'mon! Pa zar nisu mogli neshto originalno da smisle??? RE 4?
Inache mislim da je super shto su se odluchili za horor zanr, stvarno je premalo horor igara (a kvalitetnih josh manje). Sad moram da je isprobam :d

Nisu je bas nahvalili na Gr. Ima li ga neki screen?

Prilozi

• Kabus.jpg
    Kabus.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 149
Hahaha,ladno...
Al dobro,da docharaju atmosferu:D

LoL, a takav tepih verovatno svi imamo/smo imali u sobi :d
E braca Turci :D

Kupih ovaj kabus 22, nije bas nesto. Engine je poprilicno ruznjikav ali to je manje bitno, ne ostavlja bas toliko los utisak zbog puno mraka i svetlosnih efekata. U principu sam krenuo da igram, pokupio par predmeta i iskoristio, (zagonetke su klasika za ovaj tip igara,dakle lake i nemastovite) i smorio se kod prvog fighta koji je blagi uzas. Lik koga upravljam dok nisani kao da je zakucan ekserima za patos, dakle nepokretan, animacija monstera i zvuci koje ispustaju su takodje za neprolaznu ocenu. Posebno je zanimljivo da se protivnici jednostavno pojave ispred tebe, dakle ni govora o nekom iskakanju iz zemlje ili spawnovanja u plamenu vatre itd. nego se samo stvore niotkuda. Izgledaju kao onaj monster iz RE sto palaca jezikom i penje se po plafonu samo bez nepotrebnih detalja :d...uninstal...

Pih, bar da su se potrudili kontrole da nameste:crash:

Sve sam mogao da progutam ali "fight" i neprijatelje...

Nazad
Vrh Dno