Šta je novo?

kablovski receiver

1428397

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2008
Poena
301
Imam Sbb-ov,digitalni kablovski receiver echolite,i zanima me kako mogu da na 3 tv-a imam ksblovku digitalnu televiziju,ali samo sa jednim prikljuckom,a da gledam razlicite programe??? Koji receiver moram da kupim i gde i kako da rade samo sa jednom karticom???

To sto hoces nije izvodljivo. 1 kartica = 1 kanal

Imam Sbb-ov,digitalni kablovski receiver echolite,i zanima me kako mogu da na 3 tv-a imam ksblovku digitalnu televiziju,ali samo sa jednim prikljuckom,a da gledam razlicite programe??? Koji receiver moram da kupim i gde i kako da rade samo sa jednom karticom???

Treba ti neki dreambox dvb-c na kome ćeš pokrenuti cs server i još 2 klijent dreambox dvb-c ili nekih jednostavnijih linux boxova. (onaj echolite baciš :d)
Ukratko, nije baš jeftino na kraće staze, a i morao bi da naručuješ box-ove iz inostranstva, pošto koliko znam kod nas niko ne prodaje dreambox dvb-c.

Izvinjavam se unapred ako postavim glupo pitanje, al sta da se radi. Zanima me sledece.

Ako uzmem taj D3 sto nudi sbb, jel oni onda menjaju nesto kablove (instalaciju komplet) ili samo daju taj digitalni reciever i on se samo prikljuci na sadasnji postojeci kabl?

Ovo me zanima zato sto sam i citao i cuo da ide jedan reciever po televizoru. E sada, meni digitalni signal treba samo na jednom tv-u. Ako oni menjaju komplet instalaciju (sto cisto sumnjam) onda bi to znacilo da ja taj signal ne mogu da razdelim na tri televizora kako sada radim. Ako dobijem samo reciever, onda postojeci televizori bi imali stari signal, a samo ovaj jedan bi imao digitalni?

Ako moze samo malko pojasnjenje oko ovoga, posto ne bih da uzmem D3 pa da se ispalim da moze samo jedan TV da ima signal.

Pozdrav

Ako dobijem samo reciever, onda postojeci televizori bi imali stari signal, a samo ovaj jedan bi imao digitalni?

Dobro si pretpostavio. Instalacija ostaje ista (i za analognu kablovsku, kablovski net, digitalnu kablovsku), samo dobijas risiver koji povezujes sa TV-om gde ces ga i koristiti.

To onda znaci da bi ja mesecnu pretplatu placao 715 din redovno + 200din koji se placaju za taj reciever (odnosno tu karticu), jel tako?

Hvala unapred.

Pozdrav

Vrh Dno