Šta je novo?

Kablovski net - Memodata - PEC

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Da li neko koristi kablovski net kod uz kablovsku televiziju "PEC"... Kako se ponasa u realnom radu? DA li je tacno da 20 korisnika deli 64kb ili su to kbiti tj 8kbajta?

tachno je, 64kbita je u pitanju....i to kad radi :D:D:D

Driver, vidim da si mi komsija :)

Da li su ti vec uveli ovaj kvazi kabl net? Da li koristi koaksijalni kabl ili vuku extra paricu do tebe? Kakav modem koristi? Kako to sljaka u praksi?

Svaka dva dana neko pokrene thread u vezi Memodate sa osnovnim pitanjima, a to je ovde prezvakana tema. Mozda bi trebao neko ko ima konkretna iskustva i barata tematikom da napise nesto u FAQ delu foruma. A tu je i search opcija...

U kakvoj to ja vukojebini zivim???
Dedinje kao elitni kraj, ja ovde nemogu ni digitalnu centralu da dobijem, vi se 'muite' sa kablovskim odnosno DLS-om!!!!!

Anonymous je napisao(la):
U kakvoj to ja vukojebini zivim???
Dedinje kao elitni kraj, ja ovde nemogu ni digitalnu centralu da dobijem, vi se 'muite' sa kablovskim odnosno DLS-om!!!!!
Ma nemoj be' da bijemo :D uvek struja, voda nikada restrikcije cvece, drvece, pticice, brojevi telefona na 666*** :) ...
Nego kako je u 22 decembru (ovaj u vojvodi putniku) da li Zdravko (the fizicar~alkos jos uvek predaje:)) ?

voyager je napisao(la):
Svaka dva dana neko pokrene thread u vezi Memodate sa osnovnim pitanjima, a to je ovde prezvakana tema. Mozda bi trebao neko ko ima konkretna iskustva i barata tematikom da napise nesto u FAQ delu foruma. A tu je i search opcija...

Ok, pretrazio sam malo forum, ali par pitanja jos traze odgovor...

niko nije pomenuo kako funkcionise akcija sa stalnim IP? Da li mogu da se hostuju neki servisi? Znaci nista spec zahtevno?

Dalje, da li u onih 320MB mesecno, spada i domaci saobracaj, ili samo strani? Da li je to samo downlink ili uplink ili oba zajedno?

EagleOne je napisao(la):
Ma nemoj be' da bijemo :D uvek struja, voda nikada restrikcije cvece, drvece, pticice, brojevi telefona na 666*** :) ...
Nego kako je u 22 decembru (ovaj u vojvodi putniku) da li Zdravko (the fizicar~alkos jos uvek predaje:)) ?

Alkos? Mislis fiki... jes i dalje je tamo
nego brojevi idu na 660*** (tj. od 0-8 kolko me pamcenje sluzi:D )

Vrh Dno