Sta ste se zaleteli

on je na PTT-KDS ...
Pazi, meni momci koji su mi ugradili su mi i doneli modem, naravno ja sam kupio taj modem, znaci mogao sam kupiti bilo gde, ali mi je bilo lakse, ista je cena samo sto kapiram da oni uzimaju rabat, ali meni je sve jedno jer je prema meni ista cena.
Standardi su ti docs 1.0 ili 1.1 ili 2.0 ali kapiram da ti je najbolje da uzmes sa docs 2.0 jer je on po svoj logici poslednji standard, tako da je i tehnologija novija, no posto su svi standardi kompatibilni, onda trenutno ti je svejedno, ali mozda u buducnosti ce biti drugacije. ovo je neka moja logika, a nisam upucen bash najbolje u tu tehnologiju, tako da nemoj me drzati za rech. mozda neko drugi stvarno zna da ti kaze neshto vise o tome ako te bash zanima.
ako hoces dacu ti broj od lika koji je meni uveo net, njima se placa ugradnja oko 1500din i jos spremis pare za modem. licno ovo je meni odgovaralo, jer nisam se razumeo bash najbolje u celo funkcionisanje, al kad sam video shta su uradili, znaci stavili su mi jedan razdelnik, i povezali to sa ukupno par metara kabla, ali ja sam imao izveden kabal do kompa jer imam i tv kartu, ali ti ako nemas izvedeno do kompa, moraces da provlacish.
Sto se placanja tice, pazi sad je trenutno test faza, pa se ne placa, a koliko ja znam bice jos dugo test faza (minimum jos 5-6 meseci) jer nije bash sve najbolje, postoje prekidi, nisu dugacki (svega par minuta) ali su relativno cesti (jedno 3-4x dnevno) no zato se i zove test faza, pa je dzabe
a sto se tice da li ces moci jedan mesec da ne platish, naravno

poz