Šta je novo?

kablovski internet

skydiver

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
620
ako bi neko mogao da mi objasni gde i kako da se prikljucim na kablovski internet, koji delovi grada su pokriveni, postoji li ogranicenje za upload (posto sam cuo da postoji za download)....? HVALA!

Cao
Bilo bi dobro da uradis SEARCH na forumu na tu temu, imas dosta Topic-a o tome.
U nekim kracim crtama, u zavisnosti od toga sta bi i koliko radio, zavisi i isplativost cele te price. Dakle ako u tvom kraju imas kablovsku televiziju( jer tako i mozes da dobijes kablovski net) a firma koja je obezbedjuje je PTT ima da slavis :) jer oni imaju najpovoljnije cene.. Ostali "provajderi" (SBB) koji obuhvata ostale delove grada gde nije PTT ( u vecini slucajeva) su dosta nepovoljniji po pitanju neta jer ti mere protok i naplacuju po MB :(

Dakle za sve ostale informacije lupi SEARCH prostudiraj sve pa onda postavi neko pitanje ako ti nesto nije jasno.

Poz. Bane ,)

Mene interesuje da li postoje uslovi za uvodjenje kablovskog interneta n Karaburmi. Prosli petak dosla mi na vrata jedna devojka. Kaze nudi promenu distributera kablovske za dz. Kao imaju i kablovski internet itd. ( 3000 din za instalaciju i depozit i prvih 400Mb downloada). Ja se odusevim i odma potpisem ugovor. Prekjuce zovem broj naveden na ugovoru i kazu mi da "za sada" nemaju tehnicke uslove za kabl. int. na Karaburmi (radi se o SBB)!!! Seljacka politika!

Hvala!!

JA sam skoro potpiasao ugovor sa PTT-om i terbalo bi da uvedu u toku sledecih mesec dana. U cenovniku koji su mi dali pishe sledce:
64 - 1000din
128 - 1500din
256 - 2000din

Radi se naavno o mesechnoj pretplati i kako pishe BEZ OGRANICHENJA!!! Koliko je ovo tachno, najverovatnije cu saznati tek kada mi uvedu. Ako neko zna neka kaze...

pa evo ti kod mene vec nekoliko meseci :) sta tu ima da se kaze vise o tome :)

Genghise,ti si isto negde oko toshinog bunara ili ?

Konjarnik! Nego me interesuje jel su to te cene (da nije neka prevara kao i uvek :))?

Pa nema lazi nema prevare, meni sljaka vec 2 meseca promotivni period na 64kbita a posle se odlucujem za 1 od gore navedene 3 solucije! Inace TOSIN BUNAR RULZ! :smack:

Genghis Khan je napisao(la):
Konjarnik! Nego me interesuje jel su to te cene (da nije neka prevara kao i uvek :))?
E na Konjarniku ćeš baš da dobiješ te cene :d

Vrh Dno