Šta je novo?

Kablovski internet???????????

ktm

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
604
Sta mislite o KBB Srbije i o tarifi 1350 dinara mesecno,350mb DL,256kbps ,da li se racuna u ovih 350 mb i surf tj. temp. files 10-20 mb koje skinem prilikom otvaranja stranica., modem je 6200 din. depozit dok traje ugovor,cuo sam da je motorola 4200E, ove veze bilo preko IE ili Opere mi idu na k...ac!!!!!Znam da ja malo 350 mb, pogotovo za muziku ili video files , ali je svaki mb preko 350-700 mb 4,86 din. HVALA

Pljacka.. eto sta mislim ... mnogo smo zaostali..
Ako su dripci odredili limit od 350mb onda je to to sve sto skines se racuna u taj limit.

Inace koji je to ditributer?? Da nije to KDS..

ako je za surf, dovoljno je. ako je za intenzivan surf... iskljuci slike, zvuk, video i sve gluposti da ti IE ucitava (ili koji god browser koristis), tako ces dosta ustedeti.

za download nemoj ni da razmisljas sa tom tarifom, i tolikom doplatom po megabajtu

ktm je napisao(la):
Sta mislite o KBB Srbije i o tarifi 1350 dinara mesecno,350mb DL,256kbps ,da li se racuna u ovih 350 mb i surf tj. temp. files 10-20 mb koje skinem prilikom otvaranja stranica., modem je 6200 din. depozit dok traje ugovor,cuo sam da je motorola 4200E, ove veze bilo preko IE ili Opere mi idu na k...ac!!!!!Znam da ja malo 350 mb, pogotovo za muziku ili video files , ali je svaki mb preko 350-700 mb 4,86 din. HVALA
cekaj, polako. :D
1) SBB (Serbia Broadband)
2) racuna se kompletan downstream protok. dakle kakva kod informacija stigne sa interneta do tvog kompa, u bilo kom obliku - broji se.
3) ne razumem ovo oko ie-a i opere, sta ti konkretno maltretira stojka? :D
4) ja sam uzeo kablovski i meni se isplati zato sto sam na budjavoj centrali (~2.5Kb/s dialup).

ja

sam se odlucio za varijantu od 650mb.valjda ce mi biti dovoljno za surf i igranje warcrafta(wc trosi oko 1 mb na sat igranja)

Re: Re: Kablovski internet???????????

Bahati [SiD] je napisao(la):
cekaj, polako. :D
1) SBB (Serbia Broadband)
2) racuna se kompletan downstream protok. dakle kakva kod informacija stigne sa interneta do tvog kompa, u bilo kom obliku - broji se.
3) ne razumem ovo oko ie-a i opere, sta ti konkretno maltretira stojka? :D
4) ja sam uzeo kablovski i meni se isplati zato sto sam na budjavoj centrali (~2.5Kb/s dialup).
KDS ili SBB isto je, a sto se tice Opere ili IE , .koristim iDAP 5.3.0.0 krekovan mozda mi on usporava surf, jer sam sa dap 5.0.0.0 free verzijom skidao i po 150 mb za 3 noci bez problema i sa istom brzinom surfa!!!! A ako se sve broji to je k..ac jer ja skinem po 10-20 mb iz zezanja, a kamoli muziku ili programe???

Miroslav je napisao(la):
ako je za surf, dovoljno je. ako je za intenzivan surf... iskljuci slike, zvuk, video i sve gluposti da ti IE ucitava (ili koji god browser koristis), tako ces dosta ustedeti.

Ma kako je bre dovoljno, evo za sat vremena čitanja pošte, Benchmarka i još par foruma, preneo sam skoro 12 MB običnim modemom na 40kbps. Znači 350 MB je "dovoljno" za sat vremena laganog surfovanja dnevno. I koji će mi onda kablovski internet (osim zbog slobodnog telefona), ako još moram da isključim prikazivanje slika?!?

Nazad
Vrh Dno