Nemo se ti mnogo bedačiš... Memodata je već dooobrano osakatila tu vezu... Mislim da je 56k ili max 64kVocko je napisao(la):Pa gde ce ti dusa ???? Mi se ovde patimo sa obicnim 33.6, 56k modemima, poneko sa ISDN-om ili jacim, a ti bi vec kablovski da ubrzas.![]()
jddipqd je napisao(la):Nemo se ti mnogo bedačiš... Memodata je već dooobrano osakatila tu vezu... Mislim da je 56k ili max 64k![]()
jes pa da te gledam na mircu i dan i noc (mada je i sad skoro takoVocko je napisao(la):Da ali tu je konstantan protk 64k, a meni se krece preko modema od 1byte do 4kb. Mnogo je lepse kada je to konstantno.
Kada ce vise kablovski net na nbgd da uvedu![]()
![]()
austin je napisao(la):jes pa da te gledam na mircu i dan i noc (mada je i sad skoro tako)
Aca je napisao(la):Sigurno se gosn' tata mnogo raduje kad mu postar donese racun za telefon.![]()
![]()
Vocko je napisao(la):Da ali tu je konstantan protk 64k, a meni se krece preko modema od 1byte do 4kb. Mnogo je lepse kada je to konstantno.
![]()
dane je napisao(la):Cable net ide preko Memodate i firme PEC, imam Diamond home free line Cable modem .Pitanje glasi kako zeznuti provajdera i malkice ubrzati internet ako je moguce .FX
dane je napisao(la):Cable net ide preko Memodate i firme PEC, imam Diamond home free line Cable modem .Pitanje glasi kako zeznuti provajdera i malkice ubrzati internet ako je moguce .FX
Pa i nije bas 64kbit/s. To se valjda deli na 20 korisnika, mada ako ostalih 19 nista ne radi ti mozes da izvuces celih 48kbit/s.Vocko je napisao(la):Da ali tu je konstantan protk 64k, a meni se krece preko modema od 1byte do 4kb. Mnogo je lepse kada je to konstantno.
![]()
Pa tako je i navedeno, 64/20 i nije nesto, ali i dalje tuce 42000 na mojoj centrali. A ako za poprilicnih 36 din/h dobijem kontinualnih 64kbit/s, to je ogroman korak napred za mene.driver je napisao(la):Evo ja koristim taj memodatin "dsl" na poslu i veza ide ko 56k na analognoj))
ali stvarno... 3.5-6kbs...pola dana mi recimo radi gore nego moj 33.6k kod kucce...jedina svetla tachka toga je net igranje (ping je 20-50msec), a drugu svrhu/prednost ne vidim....
Aca je napisao(la):Sigurno se gosn' tata mnogo raduje kad mu postar donese racun za telefon.![]()
![]()
PJ je napisao(la):flash get om tekso da ista moze da dobije, jer ako mu je protok ogranicen onda je on ogranicen!
Koliko si ti zahteva prosledio ne povecava kolicinu koja tebi sleduje. Ne znam kako dele tih 64 na 20, znam sigurno da nije klasicno.D-KEE je napisao(la):ako taj isti link dele 20-tak ljudi sto on ne bi pomocu flesh geta podelio neki fajl na 30 delica i samim tim povukao mnogo veci saobracaj na sebe??? surfovanje i otvaranje stranica ne moze da ubrza ali download moze.
Marko37 je napisao(la):Koliko si ti zahteva prosledio ne povecava kolicinu koja tebi sleduje. Ne znam kako dele tih 64 na 20, znam sigurno da nije klasicno.
D-KEE je napisao(la):na svu moju srecu ja ne koristim memodatu
ne znam kako se deli korisnicima protok na memodati, al evo tu je laxduke da nam malo vise kaze o tome (ako to nije sluzbena tajna).
tri pitanje za laxduke-a (znam da ti nisi nadlezan za to ali...)
1. kako se 7,8 kb/s moze nazvati kablovskim internetom ?
2. da li imate nameru da prosirujete vas link?
3. da li se vas internet moze dobiti u bilo kom delu grada?
pozdrav
laxduke je napisao(la):Vidim da postoji dosta pitanja oko brzine, posto ljudi misli da se 64kbit-a deli na 20 ljudi.
Ako dosta ljudi igra Counter-Strike u vasem komisiluku, ne ocekujte dobar download/sufr u to doba, zbog broja paketa koje cs trazi/salje.
Marko37 je napisao(la):Da li to znaci da od kuce preko kablneta mogu da se kacim na CS servere na kojima su i igraonice?
I jos par pitanja:
1. Sta je sa narucivanjem fajlova za DL preko kablneta?
2. Ima li sanse da stavis PB na CS servere, jer pobegosmo na LAN zbog cheatera?
Niko je napisao(la):http://www.verat.net/usluge/DSL/
'Koliko je vremena potrebno za instalaciju?
Vreme potrebno za instalaciju je obicno 4-6 Nedelja.
Koliko kosta uvodjenje DSL-a?
Uvodjenje DSL konecije u Vasu firmu iznosi:
- DSL modem (396$)
- Telekom Srbija (6.000 dinara)
Koliko mesecno kosta DSL?
- Za internet pristup 64 kb neogranicene potrosnje 3.000 dinara
- Telekomu Srbija za pretplatu 800 dinara
I posle toga ne treba nista vise dodatno da placam ?
Naravno da ne.'
To vam je alternativa smrdljivom memodata kablu, skuplja ali brza...
Skot je napisao(la):Zakljucak je sledeci - u Srbiji NEMA INTERNETA (barem ne za one sa prosecnim primanjima i troskovima)!
police je napisao(la):Moj drug je dobio kablovski. i platio je 120 dm(prikljucak)+20 mesecno. E sad posto je to dobio preko privatnika i nije imalo veze sa mestom u gradu, hteo sam i ja da uvedem. Medjutim, decko, privatnik(ili sta vec) ili nije zainteresovan ili ne znam u cemu je problem. Samo mi je rekao da nabavim neki comm transformator (sto je najgore ni on ne zna tacno sta je u pitanju), i da ce mi uvesti cable. Da li neko zna sta je u pitanju i gde se moze nabaviti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari