radus je napisao(la):Mislim da bi posao mogao da zavrsi tkz. produzni kabl za monitor ili onaj monitorski sto na oba kraja ima konektore, a srece se kod boljih monitora....
radus je napisao(la):Ako se dobro secam, a bilo je davnosa jedne strane je muski a sa druge zenski, u svakom slucaju neka jos neko potvrdi ovu tvrdnju
notax je napisao(la):Mislis, na kablu je sa jedne strane muski, a sa druge zenski.
To onda znaci da muski ide na 2D graficku (izlaz), a zenski na V2 (ulaz), a kabl od monitora (sa muskim konektorom, na kartici je zenski) na izlaz od V2.
Vidim ja da ce meni sa ovim da bude "Umri muski".
notax je napisao(la):Mislis, na kablu je sa jedne strane muski, a sa druge zenski.
To onda znaci da muski ide na 2D graficku (izlaz), a zenski na V2 (ulaz), a kabl od monitora (sa muskim konektorom, na kartici je zenski) na izlaz od V2.
&Mancha& je napisao(la):Bas tako.
notax je napisao(la):Daklem, taj kabl ima sa jedne strane muski utikac za monitor, a sa druge ili muski ili zenski isti takav, i zanima me ako neko zna, koji je?
Drugo, da li tih kablova ima gotovih da se pazare ili mora da se pravi?
laxduke je napisao(la):Kabl je sa jedne strane muski, sa druge strane zenski.
Koliko dajes za kabl?
notax je napisao(la):100-120 dinara.
A i mogli bismo da iskombinujemo to da SLI, nemam nista protiv. Trebalo bi da je u 3D kao GF2 MX400, a Glide razbija, znaci 2X brze nego GF, i 2X bolje izgleda.
MadTexel je napisao(la):Imam Quantum3D Obsidian X24 što su u stvari 2 Voodoo 2 nabudžena na jednu karticu. Ima 24MB 100MHz memorije (fabricki može na toliko, stvarno i na više). Jedini bedak je sto cipovi nemaju hladnjake (a i ne znam gde bi stali). U svakom slucaju, to je i na Celeronu u nekim starijim igrama u nižim rezolucijama brže od MX400, a u UTu na nekom procesoru na preko 1GHz bi do razbilo sve do GF2 GTS. I onda skontaš da je GFx u stvari samo nabudžena i žestoko overklokovana Riva TNT.![]()
laxduke je napisao(la):Vrlo zanimljivo, ne znam puno 3dfx ljudi koji su imali/imaju tu karticu.
Jel se mi znamo?
laxduke je napisao(la):Kabl je sa jedne strane muski, sa druge strane zenski.
Koliko dajes za kabl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari