Šta je novo?

Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

notax

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
710
Daklem, taj kabl ima sa jedne strane muski utikac za monitor, a sa druge ili muski ili zenski isti takav, i zanima me ako neko zna, koji je?
Drugo, da li tih kablova ima gotovih da se pazare ili mora da se pravi?

Mislim da bi posao mogao da zavrsi tkz. produzni kabl za monitor ili onaj monitorski sto na oba kraja ima konektore, a srece se kod boljih monitora....

radus je napisao(la):
Mislim da bi posao mogao da zavrsi tkz. produzni kabl za monitor ili onaj monitorski sto na oba kraja ima konektore, a srece se kod boljih monitora....

Dobro, ali pitanje je bilo i da li je drugi konektor (ulaz u V2) muski ili zenski utikac??
Hajde, neko ko ima V2 ili se SIGURNO dobro seca, ako moze da odgovori.

Ako se dobro secam, a bilo je davno ;) sa jedne strane je muski a sa druge zenski, u svakom slucaju neka jos neko potvrdi ovu tvrdnju

radus je napisao(la):
Ako se dobro secam, a bilo je davno ;) sa jedne strane je muski a sa druge zenski, u svakom slucaju neka jos neko potvrdi ovu tvrdnju

Mislis, na kablu je sa jedne strane muski, a sa druge zenski.
To onda znaci da muski ide na 2D graficku (izlaz), a zenski na V2 (ulaz), a kabl od monitora (sa muskim konektorom, na kartici je zenski) na izlaz od V2.

Vidim ja da ce meni sa ovim da bude "Umri muski".

notax je napisao(la):
Mislis, na kablu je sa jedne strane muski, a sa druge zenski.
To onda znaci da muski ide na 2D graficku (izlaz), a zenski na V2 (ulaz), a kabl od monitora (sa muskim konektorom, na kartici je zenski) na izlaz od V2.

Vidim ja da ce meni sa ovim da bude "Umri muski".

davno to bese kada prodah svog orchid-a i predjoh na v3 2000...pazi kada ne mogu da se setim uopste kako se odradjivalo to sa kablovima, nesto je isao jedan iz voodoo-a u virge-a[:)] a drugi iz 2d karte u monitor...sve mi je u magli...previse unistenih nervnih celija...

&Mancha& je napisao(la):

Da li ti konektori mogu da se nabave, ako kabl budem morao da pravim?
U principu, moze da se iskoristi kabl od monitora, a onda jos samo treba jedan zenski konektor, za na drugi kraj tog kabla.

notax je napisao(la):
Daklem, taj kabl ima sa jedne strane muski utikac za monitor, a sa druge ili muski ili zenski isti takav, i zanima me ako neko zna, koji je?
Drugo, da li tih kablova ima gotovih da se pazare ili mora da se pravi?

Kabl je sa jedne strane muski, sa druge strane zenski.
Koliko dajes za kabl :) ?

E evo bas i moj ortak ima V2 , a nema kabl koji trazi notax, ali ima SLI kabl jer je doticni V2 radio u SLI kombinaciji sa drugim, pa rekoh ajd ako neko hoce da napravimo neki dil da skombinujemo taj kabl, notaxov V2 i ovaj V2 pa da sve to nekom uvaljamo ;), kombinacija ne bi trebalo da je losa trebalo bi da przi bolje od V3 3000 jedino sto odose 2 ili 3 slota u masini...

Re: Re: Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

laxduke je napisao(la):

100-120 dinara.

A i mogli bismo da iskombinujemo to da SLI, nemam nista protiv. Trebalo bi da je u 3D kao GF2 MX400, a Glide razbija, znaci 2X brze nego GF, i 2X bolje izgleda.

Re: Re: Re: Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

notax je napisao(la):
100-120 dinara.

A i mogli bismo da iskombinujemo to da SLI, nemam nista protiv. Trebalo bi da je u 3D kao GF2 MX400, a Glide razbija, znaci 2X brze nego GF, i 2X bolje izgleda.

Imam Quantum3D Obsidian X24 što su u stvari 2 Voodoo 2 nabudžena na jednu karticu. Ima 24MB 100MHz memorije (fabricki može na toliko, stvarno i na više). Jedini bedak je sto cipovi nemaju hladnjake (a i ne znam gde bi stali). U svakom slucaju, to je i na Celeronu u nekim starijim igrama u nižim rezolucijama brže od MX400, a u UTu na nekom procesoru na preko 1GHz bi do razbilo sve do GF2 GTS. I onda skontaš da je GFx u stvari samo nabudžena i žestoko overklokovana Riva TNT. :D

Re: Re: Re: Re: Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

MadTexel je napisao(la):
Imam Quantum3D Obsidian X24 što su u stvari 2 Voodoo 2 nabudžena na jednu karticu. Ima 24MB 100MHz memorije (fabricki može na toliko, stvarno i na više). Jedini bedak je sto cipovi nemaju hladnjake (a i ne znam gde bi stali). U svakom slucaju, to je i na Celeronu u nekim starijim igrama u nižim rezolucijama brže od MX400, a u UTu na nekom procesoru na preko 1GHz bi do razbilo sve do GF2 GTS. I onda skontaš da je GFx u stvari samo nabudžena i žestoko overklokovana Riva TNT. :D

Vrlo zanimljivo, ne znam puno 3dfx ljudi koji su imali/imaju tu karticu.
Jel se mi znamo :) ?

Re: Re: Re: Re: Re: Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

laxduke je napisao(la):
Vrlo zanimljivo, ne znam puno 3dfx ljudi koji su imali/imaju tu karticu.
Jel se mi znamo :) ?

Kol'ko ja znam, ne. :)

Re: Re: Kabl za VooDoo2 - pitanja !!!

laxduke je napisao(la):

Sta bi sa tim kablom??
Prodajes ili ne????

Vrh Dno