Šta je novo?

Kabl za Nokia - u 3310...

• Začetnik teme Začetnik teme BokyPP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BokyPP

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Da li neko zna gde mogu da nadjem (na teritoriji Beograda) kabl da bi povezao 3310 za komp...
I sta mi u stvari stvari treba da bih to uradio i kakvih sve kablova ima?
koliko to kosta?
I sta mi preporucujete???
Posto nisam bas poznavalac ovoga...
Sto se i vidi🙂

Neznam za sta ce ti? Mislim OK, ali isto imam i ja 3330 i donosio mi je kabal jedan drugar, medjutim nista... Nemas nikakve koristi... Uzgred voleo bih da mi kazes koliko ti traje punjenje telefona?(D)

Pinki je napisao(la):
Neznam za sta ce ti? Mislim OK, ali isto imam i ja 3330 i donosio mi je kabal jedan drugar, medjutim nista... Nemas nikakve koristi... Uzgred voleo bih da mi kazes koliko ti traje punjenje telefona?(D)

Pa nemam pojma...
U pocetku dosta dugo oko 4-6 sati a baterija mi je drzala u standby oko 7 dana sa tim da obavim i neki razgovor i da posaljem par poruka ali sada sto mi je telefon stariji sve krace se puni a i baterija sve krace traje...

Ljudi koliko kosta to. Ako nije skupo isplati se da poskidam Cartman operator logoe 😀

Zavisi gde ga uzimas, uglavnom je oko 15 e (yu. oglasi) ...

7 dana :wow:, koja baterija je u pitanju , mom bratu drzi oko 3 dana nova ...

Pogledajte ...

EagleOne je napisao(la):
7 dana :wow:, koja baterija je u pitanju , mom bratu drzi oko 3 dana nova ...
Nemam pojma mozda mi se slucajno zalomilo da dobijem dobru bateriju...Inace baterija je iz Ceske(CZECH REPUBLIC) sto se meni na prvi pogled nije svidelo ali ispalo je da sam se prevario...
Mada imam dosta ortaka koji imaju iste baterije ali im mnogo manje traju...

Pa i meni isto iz Ceske, a odakle ti je telefon, meni iz Madjarse (Hungary)? Imali kakve razlike?

Pa i "moj" 3310 ima Czech bateriju, josh je brat po gradu trazio bash takvu,jer je cuo da su najizdrzljivije ... Inace kako ste je formirali/tj. punili, u standby-u ili sa iskljucenim fonom ?

EagleOne je napisao(la):
Inace kako ste je formirali/tj. punili, u standby-u ili sa iskljucenim fonom ?

Ja sam moju formirao tako sto sam je punio tri puta po 12 sati...sa iskljucenim fonom...
a posle prvih nekoliko meseci sam je punio dok se ne napuni i telefon mi je uvek bio iskljucen...a sada je punim i u stand-by - u...

Nazad
Vrh Dno