Šta je novo?

Kabl za napajanje graficke

Jedan Baja

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
620
Konkretno treba mi za xfx 7900gs mada pretpostavljam da su svi isti.Gde da ga kupim i kolika mu je cena otprilike.Hvala .

pa mozda da pitas u nekom servisu da nemaju visak konkretno ja imam kod mene u sm jedan ili ga napravis ovaj koristi dva molexa koji su spojeni na jedan 6 pinski. a jel nisi trebao da dobijes uz grafiku taj adapter ili jos bolje promeni napajanje.

@FXGT
Jel moze malo detaljnije uputstvo , koja zica gde da ide?
Hvala

@ Typhoon.X
E da si ziv i zdrav 100 godina,sad cu da probam da ga zbudzim , valjda necu sprziti graficku :)

pa bolje prvo idi do nekog servisa i zamoli za doticni kabl greota tog xfx da ga sprzis
pa tek ako niko nema onda pravi ne znam koliko si vest sa lemilicom:)

Ma nema nigde kabla,zvao sam par firmica i nista,probacu da napravim kabl pa ako nesto bude sumnjivo necu ga ni kaciti.
@ FXGT
Hvala na ponudi ali iz Beograda sam.

a kjoe napajanje imas oce ti biti dovoljno za grafiku ako je slabo promeni lepo njega i eto ti 6 pina original. ili mogu da ti ucinim pamako nis ne uspes da ti posaljem postom od nedelje jedan dan javi se na pm da se dogovorimo. pozz

Napajenje je frontier 400w i bilo je dovoljno za x1800xt pa verujem da ni 7900gs nece praviti problema kao manji potrosac.

to napajanje realno daje 180w koliko sam citao. nekada sam ga imao i kad sam to video odmah sam uzeo chieftec 350w koji je bio ekstra vise ga ne koristim.
neznam kako ce to sve da radi ja se ne bih igrao.

To napajanje je super, ja sam ga maltretirao, bolje da vam ne pričam kako, ima dobar osigurač, pouzdano je a jedini problem ima sa hlađenjem.
2x80mm fan na 12V i nema nikakvih problema (osim buke)...

Nadjoh kabl(hvala nesharm-u) i sve radi super sa frontier 400 w napajanjem,sad sledi oc :)
Hvala svima koji su se ponudili da pomognu...

good luck

Nazad
Vrh Dno