Šta je novo?

Kabl za ispravljac za LAP TOP potreban

missel

Čuven
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
604
Da li neko zna gde moze da se kupi kabl od priza 220v do ispravljaca 100/240 volti. Kabl sa jedne strane ima klasicnu uticnicu za u zid a sa druge strane ima 3 rupe kao za klasicno kompjut. kuciste samo sto su rupe blize.

E imao i ja isti problem. Bili su mi prosle nedelje neki prijatelji iz Ceske i zaboravili isti taj kabal. I mi trazili po gradu nigde nema, dok nas neki fini cika ne uputi na BG Elektronik, kao oni imaju sve kablove. Mi odosmo tamo, imas jednu prodavnicu preko puta crkve Svetog Marka, ako si u Beogradu, i cika rece aha, uze neki obican kabal kao za elektricni brijac, razdvoji nozem onu njegovu uticnicu tako da je dobi dva dzeka koji mogu nezavisno da se ubace na ona dva donja pina koji su u istoj ravni i rece pici blago cici.

I da vidis radi. Onaj treci je za uzemljenje. Tako da ako imas bilo kakav kabal od pegle ili vec tako neceg zavrsice ti posao. Ili vec odi do njih sa punjacem i nacice ti kabal.

Ako hoces original, onda u nadji uvoznika laptop-a, mislim ko uvozi marku laptpo-a koji imas, pa nek te upute na servis, mozda oni imaju. Ovi po radnjama su nas svi gledali belo kada smo im trazili, i bilo je u fazonu kao mi ne drzimo kablove.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno