Šta je novo?

[K800] Kako "debrendirati"?

Maestro^

Cenjen
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poena
169
otkljucao sam fon i patchovao ga raznim patchevima i sve radi besprekorno, ali me jedno zanima posto je fon bio na o2 mrezi i svuda u meniju tj. vecinom ima od o2 ima neka stvarcica u medi player-u i file menager i tako u men-u glavnom prve dve ikonice o2 jel moguce to nekoa uklonici komplet iz telefona,
a na najvecu radost erom cid m ije 53 :(

Flashuj mu generic main i fs i izgubice ti se O2 branding. A za spustanje CID-a su potrebni logovi koji su prilicno skupi.

ako mu flashujem main opet ce se zakljucati fon :)
muci me preko kod programa da uadim flash posto xs++ nece a u setool ne umem :)

Naravno da ce se ponovo zakljucati. Ti ga ponovo otkljucaj kao sto si to uradio sa O2 Main-om.
Posto je CID53, free mozes da ga flashujes samo preko FAR+JDFlasher. XS++ i SETool lite samo podrzavaju flashovanje do CID52.

imam Far ali ne znam kako da udjem da fleshujem FS nema potrebe main da fleshujem koliko ja mislim samo FS i customize samo sto ne znam stada radim kad stisnem f11 pa just the flasher gde dalje da idem?

jel treba da udjem u ofs i da tu prebacim FS file i tako dalje?

Poslednja izmena:
Moras da flashujes i main i fs da bi ga debrandovao.

Davno sam koristio free resenja, tako da ne znam na pamet. Ali nije ofs, nego flash, pa onda izaberes main i copy. Kada zavrsi, onda fs pa copy. E onda ide ofs pa customizacija.

uspeo sam moze samo FS i custom da se flesne i to je to ne mora main :)

Nazad
Vrh Dno