Šta je novo?

K50C-SX002X - WMP i Winamp problem

Corvus Corax

Console Collector
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
915
Zdravo svima,

Oko Nove godine devojka je uzela gore navedeni laptop u WinWin-u. Instalirao sam joj Windows 7 koji koristim i na svojim racunarima i sve programe koji su joj bili potrebni. I sve je bilo u redu do skoro. Ali od pre 2-3 meseca u sred playback-a pesme u Winampu izbaci dobro poznatu gresku Not responding...

Not-Responding.png

Nije ova konkretno, ali to je primer, cisto da se zna na sta mislim.

Takav isti problem se dogadja i pri pustanju serije, filma i ostalih klipova u Windows Media Player-u. I to se dogadja random, kao u Winampu. Pusti lepo recimo 2 epizode, pa na pocetku 3. izbaci gresku. Ili jednu odgleda, pa na sred druge izbaci itd.

Pokusao sam instalaciju novih drajvera za graficku, ali problem nije bio resen. Cak je bilo i gore.

U cemu je problem? Sta da pokusam? Da li je softverski ili hardverski problem (proc?)? Nisam amater u ovim stvarima, i sve mi "smrdi" na problem sa drajverima, ali zelim da cujem misljenje jos nekoga ko se razume.

Hvala. :)

Poslednja izmena:
Niko nema predstavu o cemu je rec?

Niko nema predstavu o cemu je rec?
Meni to lici na siftverski problem. Deinstalisi winamp pa instalisi svez klite mega codec pack i to da je defaultni plejer, windows media player. U njemu gladaj filmove i ostale video sadrzaje, a za muziku kad vec je izbor u winampu, njega posle istalacije kodeka ponovo instalisi. Moralo bi da radi. ;)
Uostalom probaj pa javi.

Instalirao sam Winamp ponovo pre neki dan, izasla je bila nova verzija. A K-Lite je vec instaliran od pocetka. Probacu sa novom verzijom za nekih nedelju dana kada laptop opet bude bio u mojoj blizini, pa javljam.

Reinstalacija dravjera nije resila problem. Umesto winampa sam joj instalirao XMPlay, a za video VLC Player. Sada nema vise problema, sve radi bez problema i bez seckanja.

Nazad
Vrh Dno