Šta je novo?

k-world tv tuner

rzrslve2an

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
604
iz naslova ste mogli zakljuciti da posedujem pomenutu tv kartu k-world...koja naravno ne radi...ali je radila na predhodnim plocama:asus a7v133 i a7v333...a sada na msi kt4 ultra jednostavno ne....
ustvari problem je to sto imam zvuk...ali nemam sliku...takodje i da kazem da kada pokrenem snimanje pojavi mi se i slika i obrnuto....
probao sam sa promenom slota...apdejtom drajvera...od tv karte preko via 4 on 1 pa do novih detonatora....menjao sam i windows ali ne radi ni na 98,2000,Me,xp...ako je bitno imam msi ti4200 8x agp 128ddr...
pomagajte....

ne vredi

probao sam ali ne vredi...prepoznao mi je karticu sa ovim drajverima ali sad nece da mi instalira pc-tv....a tokom detektovanja drajvera nije mogao da mi pronadje neki dll fajl sa win 98 instalacionog diska...
pomagajte....

ma ne mozes sa tim da instaliras PC-TV!

Kad stavi drivere Ivana Uskova, moras da instaliras neki "nezavisni" software za gledanje TV-a. Prepoducujem:

FlyDS
IuVCR

...
...

Borg TV

i tako dalje..

Ista kartica, drugi problem:

oko mesec dana je radila sasvim uredno na sledecoj konfiguraciji - Duron 1.3, Asus A7233-VM, 256Mb DDR, XP Pro - da bi odjednom pre par dana pocela cudno da se ponasa tako sto daje sliku ili potvrdjuje prijem radio signala ali se nakon nekih 60 sekundi naglo gasi zvuk.

Kada se dvoklikne "mute" dugme, zvuk se vrati.

Sound opcije sistema su nominalne, konfiguracija softvera kartice normalna. Nista nije dirano.

Pomoc?

frka sa zvukom

takve stvari su se i meni desavale....
skinuo sam nove draivere sa www.kworld.com.tw
i nastavilo je da radi...
a mozes i da probas sa reinstalacijom trenutnih drajvera....
mislim da ce pomoci...

Vrh Dno