Elem, imam ubuntu 9.10.
Instalirao sam mu sve i svasta |))
Nedavno sam mu instalirao i KDE 4.4 i sad mi je on cesce korisceno okruzenje...
Hteo sam da upgradeujem ubuntu na ovaj 10.04 beta2, nazalost update-manager -d mi samo izbaci An unresolvable problem occured while calculating the upgrade: Can not mark 'ubuntu-desktop' for upgrade
This can be caused by
* Upgradin to a pre-release version of Ubuntu
* Running the current pre-release version of Ubuntu
*Unofficial software packages not provided by Ubuntu...
Plan mi je bio sad da dignem 10.04 beta pa da se igram u gnomu dok ne izadje final kubuntu, onda da instaliram njega (tu sam planirao clean install, ali ne bih dvaput, vec bih samo jednom)...
Ideje, sugestije, predlozi?
A da... digikam me jako neriva imam neki held back update na verziju 1.20 iz samo njemo znanih razloga i za ovo bi mi trebala ideja kako resiti?
Instalirao sam mu sve i svasta |))
Nedavno sam mu instalirao i KDE 4.4 i sad mi je on cesce korisceno okruzenje...
Hteo sam da upgradeujem ubuntu na ovaj 10.04 beta2, nazalost update-manager -d mi samo izbaci An unresolvable problem occured while calculating the upgrade: Can not mark 'ubuntu-desktop' for upgrade
This can be caused by
* Upgradin to a pre-release version of Ubuntu
* Running the current pre-release version of Ubuntu
*Unofficial software packages not provided by Ubuntu...
Plan mi je bio sad da dignem 10.04 beta pa da se igram u gnomu dok ne izadje final kubuntu, onda da instaliram njega (tu sam planirao clean install, ali ne bih dvaput, vec bih samo jednom)...
Ideje, sugestije, predlozi?
A da... digikam me jako neriva imam neki held back update na verziju 1.20 iz samo njemo znanih razloga i za ovo bi mi trebala ideja kako resiti?