Šta je novo?

K-Lite Codec Pack Full 2.73

Milos_SD

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2005
Poena
620
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav svima... Instalirao sam pre neki dan pakovanje kodeka iz naslova. I nisam mogao da odolim, a da ne kazem koju rec o njemu. Od kada sam ga instalirao, BSPlayer mi pusta SVE, ali bukvalno SVE. Ranije iz njega nisam mogao da pustim filmove koje sam encodovao pomocu Nero Recoda. Ali sada, sada ih pusta, cak ima i subtitle. Svima bih preporucio da skinu ovaj kodek pack.

Mozda ce nekima biti glup ovaj thread, znam... jeste glup... ali sta da radim, jednostavno nisam mogao da odolim da pohvalim ovaj kodek. :D :banana: :guitar:

P.S. Svima bih preporucio da skinu ovo pakovanje kodeka. ;)

Pozdrav :wave:

Hm, zadnja verzija je K-Lite Codec Pack Full 2.70 :trust:

Inače ja koristim K-Lite MEGA Codec Pack 1.50 i takođe bih ga preporučio svima :)

Odličan je pack.Pre njega sam koristio Ace mega codecs pack pro(60 mega) i mnogo je brljavio,ali K-lite je sve rešio :D sve preporuke.

kole89 je napisao(la):
Hm, zadnja verzija je K-Lite Codec Pack Full 2.70 :trust:

Hehhe, jeste 2.70. Moja greska...
:D

I ja ga koristim od kada postoji. Druge nikada i nisam probao ;o)

Moj glas isto ide za ffdshow. Ranije sam koristio pakovanje iz naslova, ali od kako sam probao ffdshow, ne pada mi na pamet da se vratim u nazad. Možda zvuči kao telešop reklama, ali zaista je tako. :) Pušta svašta, kompletna podešavanja na jednom mestu, subtitles itd...

Link: http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

Poslednja izmena:
Kad se glasa, moj glas za K-Lite, pogotovo sto milion puta dnevno instaliram korisnicima pa im ujedno "uvalim" i Media Player Classic, prosto se jezim od BS Player-a (BullShit Player :p)

Kome jednom Klite totalno sjebe sistem, onda covek bezi i od njega, i od ostalih kodek pakova, ko djavo od krsta! Lepo ljudi kazu ffdshow, wmv9, i real/quicktime alternative i za pustanje (nagasavam samo za pustanje) filmova imate sve sto je potrebno! U kombinaciji sa MPC-om i npr elecardom/gpl-om (mpeg1/2 kodek) i ac3 kodekom, i pustanje dvd-a je vrh vrhova! Al, sto ici laksim putem kad moze i tezim... Xvid ili NeroDigital za encoding i tu se kod mene bar prica zavrsava.

To je toliko puta apsolvirana tema ali se stalno pojavi neko ko se oduševljava tim ultra-mega packovima. Meni je godinama instaliran samo ffdshow i još se nije pojavio film koji on nije otvorio. Šta više reći....

Meni se ffdshow ne sviđa samo zbog toga što mu treba dugo da učita film (4-5 sekundi). Inače K-Lite mi radi lepo već godinu dana tako da nemam potrebe da ga menjam. Takođe nisam našao film koji nisam mogao da otvorim.

pazi
klite 17mb
ffdshow 3mb

a klite sadrzi ffdshow u sebi.....i jos 1001 qrac koji ti uopste ne trebaju
tako da.....

Ma ljudima neke stvari ne vredi objašnjavati. Ovaj forum postoji pet-šest godina i uvek ista pitanja i iste zablude a search služi za ukras...

Glas za Gordian.Knot.Codec.Pack.1.9

Sve sto treba tu je, a i ffdshow :D

K-lite all the way, koristim ga oduvek maltene, i nikad ni meni ni drugima nije napravio ni jedan problem, i te kako je dobro sto sa njim ide sve sto ide tim pre sto je sve moguce de-selektovati, tj imas potpunu kontorlu. Uz to ne mogu da zamislim da svaki put jurim jos neki codec koji mi fali jer se to nikad nije desilo uz pomenuti, cak ne treba ni dvd player... i radim cesto encoding pa mi i te kako trebaju pravi codeci a i ovi univerzalni cesto imaju puno bugova...

Heheh... Nisam mislio da ce ova tema da se pretvori u jos jedno prepucavanje "sta je bolje". Ajde ljudi, smirite se... Svi kodeci su dobri... I ovo sto mi pusta .mp4, to je ffdshow, koji dolazi uz k-lite. :) Sada me samo iznenadilo to sto sada pusta, a sa proslom verzijom nije htelo. Izgleda da onaj mp4spiter nesto nije valjao.

P.S. Nemojte toliko da se prepucavate, nije zdravo... ;)

Falcon je napisao(la):
prosto se jezim od BS Player-a (BullShit Player :p)
Izvini, a zasto? Sta mu fali? Ja samo taj plejer i koristim.
Na osnovu cega tvrdis da je bullshit player?

K-Lite i BS pustaju sve bez greske, ali nikako da otvorim prokleti MOV :wall:
Nije mi jasno zasto se neki bune, da li je cudno zato sto za jedan problem postoje vise resenja. I ffdshow i K-Lite pustaju sve i to bez mana. A neka koristi ko sta voli.

Poslednja izmena:
.mov u quick time playeru.

Poslednja izmena:
ima-li-koga-tu je napisao(la):
.mov u quick time playeru.

A moze lepo .mov u quick time alternativ sa media player classic.
Mnogo bolje od quick time-a

Ako imate instlairan Quick Time, mozete da pustate .mov iz BSPlayera... Verujete mi, tako je kod mene... BSPlayer pusta .mov... :)

i ja koristim k-lite + BS vec 2 godine i sve radi ok.

danas sam instlirao k-lite 2.73 (standard) i prijavio mi je neke 2 greske....nisam jos video u cemu je problem....

FuRious je napisao(la):
A moze lepo .mov u quick time alternativ sa media player classic.
Mnogo bolje od quick time-a
Ne bih rekao da je bolje. QT alternativa je prilično loše odrađena, filmovi cimaju, goreg su kvaliteta, zvuk pucketa, a ponekada ga i nema. Zato ja još uvek držim originalni QT plejer. Instaliram iTunes (sa njim se dobija to što mi treba) pa ga posle obrišem sa kompa (QT ostane).

ma k-lite koristim odavno i stvarno nema nikakvih problema sve radi

OK slazem se, ne treba se prepirati oko ove teme.
Svako ima svog favorita i razloge za to, a do danas sve navedene varijante su puno napredovale i evoluirale uceci na svojim prethodnim greskama iz ranijih buildova, tako da su sada (uglavnom) sve one funkcionalne......
Moj licni izbor je svakako ffdshow + BSplayer kao "de facto default" resenje, medutim ni media player classic nije los, cak sto vise, postaje sve bolji svakom novom verzijom...
Svako neka sam odluci (a najbolje i da sam proba prvo sve navedene varijante) po stecenom licnom iskustvu, sta mu najvise "lezi" i pokriva njegove potrebe... :type:

Bokaco je napisao(la):
Kome jednom Klite totalno sjebe sistem, onda covek bezi i od njega, i od ostalih kodek pakova, ko djavo od krsta! Lepo ljudi kazu ffdshow, wmv9, i real/quicktime alternative i za pustanje (nagasavam samo za pustanje) filmova imate sve sto je potrebno! U kombinaciji sa MPC-om i npr elecardom/gpl-om (mpeg1/2 kodek) i ac3 kodekom, i pustanje dvd-a je vrh vrhova! Al, sto ici laksim putem kad moze i tezim... Xvid ili NeroDigital za encoding i tu se kod mene bar prica zavrsava.

Svaka cast! Ovim treba thread da se zavrsi :)

Nazad
Vrh Dno