Šta je novo?

Kućna multimedija JVC 32" LT-32VAF3000 ili alternativa

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

5ar

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2007
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
Dell Latitude 5590
Mobilni telefon
Redmi Note 11
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim televizorom?

Po specifikacijama deluje solidno za 32" (FullHD, Android, 3 HDMI porta i 3 godine garancije) po ceni od oko 21.000.

Ako imate neku alternativu slobodno predložite, važno je da je smart 32", po mogućstvu FullHD.

Zaobiđi. Pre nekoliko godina sam kupio za ćerkinu sobu JVC LT-32VF52M. Specifikacije su bile odlične; full HD 1080p, smart, bluetooth, LAN, WiFi. Platforma za smart je bila neka nepoznata, ali je sve radilo. Par nedelja posle isteka garancije, crklo je pozadinsko osvetljenje. Zamenjeno je kvalitetnijim, majstor mi je rekao da su ugradili najslabije diode koje postoje. Dan danas se televizor smrzava na neodređeni vremenski rok dok je na internetu, nekad se skroz resetuje a nekad moram da ga isključim iz struje jer ništa drugo ne pomaže. Slika je uvek odličnog kvaliteta, panel je odličan. Primetio sam naknadno da je turske proizvodnje, firma je VESTEL. Oni drže i kobajagi AIWA, GRUNDIG, SANYO. Sve su to senke nekadašnjih firmi koje su izgleda, turci otkupili. Televizor je kad je kupljen mogao preko web-a da prati Formulu 1 jer imam nalog u Liberty mediji, sad više ne može jer browser nije podržan. Zvuk je odličan, preko toslink-a u Denon risiver razbija. Vidi filmove sa USB-a i prevode, ali sam pogrešio što nisam kupio LG, iako imam još dva LG-a u kući.

Interesantno. Iz tvog teksta talichni zaključujem da su mu mane to što je crklo pozadinsko osvetljenje nakon garancije i što zabada nepoznata smart platforma. S druge strane hvališ sliku i zvuk. Obzirom da je ovom modelu koji sam naveo garancija 3 godine i da je android smart platforma možda bi ipak i rizikovao obzirom na cenu. Sličan LG bi koštao bar 50% više.

Bio je i Toshiba 32LA2063DG kao i TCL 32ES570F. I ja sam u potrazi za 32" TVom da mi zameni trenutni monitor/tv. Ono što sam uspeo da nađem je vrlo šturo za Toshiba i to da je OK ali ništa dugoročno.

Kupljen TV za nešto manje od 20k RSD. Slika i zvuk korektni, Android fino radi. Dešava se da mu ponekad treba malo duže vremena da se upali. Uglavnom vrlo zadovoljan kupovinom.

Da, baš ovaj model iz naslova teme:

JVC 32" LT-32VAF3000​

Nisam ga izmerio sa nogarama, i nisam siguran da li su još uvek tu. Okačen je na zidni nosač.
Ako kojim slučajem pronađem nogare daću ti najpribližniju meru.
Nije više u ponudi prodavca kod koga sam kupio a i imao sam tamo dadtni popust zbog ranijih kupovina BC G....

Nazad
Vrh Dno