Pitanje za one iz Juznog bulevara... dakle, interesuje me koje su mogucnosti prikljucenja u toj ulici, nisam siguran za tacan broj (sutra cu da saznam pa cu reci) ali mislim da je 124 ili 126, radi se o nekom gradilistu, gradi se stambeni blok, preko puta nekog Opelovog servisa?
Moj ortak koji tu blizu zivi ima SBB pa me zanima da li je SBB zastupljen u citavom JB-u jer u stvari u toj zgradi jos uvek ne postoji nista jer jos nije napravljena ali se plasim da mi ne uleti IKOM ili tako neki krs od provajdera, moram da se spremim pa da reagujem na vreme.
Tamo cu kupiti gajbicu najverovatnije, a meni je internet pristup jedan od veoma vaznih kriterijuma!
Kakve su centrale, da li su digitalne i da li postoji mogucnost za ADSL ?
Moj ortak koji tu blizu zivi ima SBB pa me zanima da li je SBB zastupljen u citavom JB-u jer u stvari u toj zgradi jos uvek ne postoji nista jer jos nije napravljena ali se plasim da mi ne uleti IKOM ili tako neki krs od provajdera, moram da se spremim pa da reagujem na vreme.
Tamo cu kupiti gajbicu najverovatnije, a meni je internet pristup jedan od veoma vaznih kriterijuma!
Kakve su centrale, da li su digitalne i da li postoji mogucnost za ADSL ?
Poslednja izmena: