Šta je novo?

Just Cause

skrinovi su fini, a moze li malo vise infoa io igri i demou?

Neka mešavina GTA i Maximalnog Bola po načinu izvođenja, sa tim što su lokacije potpuno otvorene kao u, pa recimo, Kiptećoj Tačci©, takozvanom Boiling Pointu.

filipenko je napisao(la):
Neka mešavina GTA i Maximalnog Bola po načinu izvođenja, sa tim što su lokacije potpuno otvorene kao u, pa recimo, Kiptećoj Tačci©, takozvanom Boiling Pointu.

Eh, ovako ...

Da, igra je definitivno u GTA stilu, samo jos ludje, rekao bih. Ne kazem bolje, vec ludje, ako je u GTA bilo 100% akcija, ovde je 150% akcija. Medjutim, malo je ta realizacija zakazala. Opet, ne kazem da je igra losa, ali, imam utisak da je vise radjena za konzole, nego za pc, odnosno njihovu igracku populaciju. Ne gine se lako, kada je u pitanju pucnjava bez vozila. Sto se grafike tice, texture su nista posebno definitivno, cak u momentima izgleda, mogu slobodno reci, ocajno. Medjutim, efekti koji su implementirani u igru, ne samo da skrivaju taj nedostatak, vec je dizu na nov nivo, sto cu uskoro pokazati i trailerom ....

Kao sto ste videli na shotovima, ima svega, raznih vrsta vozila, helikopter (to je ono sto se moglo videti u demou) i stari dobri "nogu pred nogu" mod 😛 . Ono sto je mene raspametilo jeste definitivno voznja helikoptera i scene koje su me oborile sa nogu. Sto se zahtevnosti tice, nije naivno ...

Izgleda lepo, ali su malo dosadne one pucnjave sa mnogo neprijatelja. Ubishe me kad sam se penjao na zgradu da uzmem helikopter😀 i vec me mrzi da prelazim ponovo onu jurnjavu i pucnjavu. Moracu sutra da probam opet kad mi se ohladi oruzje.:d

skrinovi su fini, a moze li malo vise infoa io igri i demou?
Demo je tezak 575mb ja skino odavde http://pc.gamezone.com/gamesell/p26788.htm

Znači bezveze definitivno 🙂

Nazad
Vrh Dno