Šta je novo?

Just Cause Demo, jel probao neko?

testthenext

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ja evo skinuo sada. Demo ima oko pola giga. (pise na sajtu oko 360Mb al' nije)

http://www.gamespot.com/pc/action/justcause/index.html

Igra je mesavina Far Cry (po izgledu) i San Andreas, tj. GTA serijala.
Sada sam je instalirao na masini sa Ati9800Pro/A64 3000+ i nije lose, ali kada zavrsim jedan posao, ide i na "zverku".

Igra ima proceduralno generisano rastinje, pa izgleda dosta realno. Na A9800 ide prihvatljivo, sa svim detaljima na High.

Ovako na prvi pogled, dosta zanimljivo izgleda, ko voli taj tip igara, naravno... Nisam je puno igrao jos uvek, ali reko pre nego pocnem, da postavim topik, posto nije bilo nikakve reci o ovoj igri, a ipak je Eidos pravi...

Sta da kazem vise za pocetak, ako mozete, krenite da skidate...

Hteo da pitam (ako je neko pičio demo):type: šta je sa ovim zemljakom:trust: jer je na 75% slika u vazduhu ili nekoj vazdušnoj akrobatskoj akciji,jel on to stvarno leti:d ili ...

Nazalost nisam imao prilike da se licno srednem... Cekacu full. Screenove by goran, mozes naci ovde.

Ja evo skinuo sada. Demo ima oko pola giga. (pise na sajtu oko 360Mb al' nije)

http://www.gamespot.com/pc/action/justcause/index.html

Igra je mesavina Far Cry (po izgledu) i San Andreas, tj. GTA serijala.
Sada sam je instalirao na masini sa Ati9800Pro/A64 3000+ i nije lose, ali kada zavrsim jedan posao, ide i na "zverku".

Igra ima proceduralno generisano rastinje, pa izgleda dosta realno. Na A9800 ide prihvatljivo, sa svim detaljima na High.

Ovako na prvi pogled, dosta zanimljivo izgleda, ko voli taj tip igara, naravno... Nisam je puno igrao jos uvek, ali reko pre nego pocnem, da postavim topik, posto nije bilo nikakve reci o ovoj igri, a ipak je Eidos pravi...

Sta da kazem vise za pocetak, ako mozete, krenite da skidate...

Prvo SEARCH da proveris da li postoji thread koji se vec bavi tom tematikom, i ako ne postoji, tek onda otvaras novi ....

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=107864

Poslednja izmena:
hm... ti si bas pametnica.....

SEARCH sam uradio!

A sad sta nije u redu, to vec ne znam!

Sem toga, tvoj post je promocija sajta pcigre.com na benchmarku, vise nego bilo kakak koristan post o ovoj igri... Ne znam imas li neke veze sa njima, ali eto... ranije nisam cuo za taj sajt, a znam ih dosta!

ja sam probao,, hmmmm ne znam sta da kazem ne znam dal je to zbog demoa ili sta ali AI je jako retardiran nekad znaju da se zagube i prvo pocnu da pucaju na tebe a onda odjednom pocnu da beze ,ali ne u zaklon vecj ko muva bez glave,dalje ne znam dal je u demou ukljucen God mode :) ili tako nesto,samo znam da kad me 3-4ica njih roka da mi se health jako sporo trosi.Graficki je jako cudna u nekim segmentima je extra odradjena npr.voda njena povrsina sunce koje je obasjava,dubina vode, fenomenalno onda treperenje vazduha od toplote u daljini i tako ali su zato likovi/protivnici jako lose odradjeni.U igri mi se mnogo svidja sto npr. mogu da se zaletim autom sa litice,iskocim iz auta i otvorim padobran,ql fora.
sve u svemu mislim da cje igrabiti jako dobro ako se isprave propusti po pitanju AIa i nacina ranjavanja tj. skidanja healtha.

ja sam tu sad nesto istrabunjao navrat nanos,pitaj boga dal je neko razumeo:D

Nazad
Vrh Dno