Šta je novo?

Jurim simpatichan combo uredjaj (CDR+DVD)

radosh

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2000
Poena
609
Kao shto se moze zakljuchiti iz mojih postova u nekom od prethodnih threadova, jurim da kupim neki dobar combo uredjaj, poshto mi se naravno ne kupuje odvojeno DVD chitach i CD pisach, a treba mi i jedno i drugo. Pisach bih koristio amaterski, znachi do 10ak diskova mesechno. Koliko sam video, na trzishtu su samsung i lg. Da li ima josh neki proizvodhach? Dodatni problem mi je Chaintech BX (6BTM) plocha koja mi je trenutno u kompu...

radosh je napisao(la):
Kao shto se moze zakljuchiti iz mojih postova u nekom od prethodnih threadova, jurim da kupim neki dobar combo uredjaj, poshto mi se naravno ne kupuje odvojeno DVD chitach i CD pisach, a treba mi i jedno i drugo. Pisach bih koristio amaterski, znachi do 10ak diskova mesechno. Koliko sam video, na trzishtu su samsung i lg. Da li ima josh neki proizvodhach? Dodatni problem mi je Chaintech BX (6BTM) plocha koja mi je trenutno u kompu...
Imala je i Toshiba svoj model, dosta ljudi je nahvalilo, pogledaj ako mozes da ga nabavis.

Jel sd-r1102 ?

Re: Re: Jurim simpatichan combo uredjaj (CDR+DVD)

RamOne je napisao(la):
Imala je i Toshiba svoj model, dosta ljudi je nahvalilo, pogledaj ako mozes da ga nabavis.
Kolko se sećam ima tome poodavno (>6 meseci) i više se nije pominjalo.

Uzmi LG. Ja sam prezadovoljan. Toshiba je rezala sa 4x, Samsung 8x a LG sa cak 12x. Ja sam zamenio 16x LG rezac sa ovom stvarcicom i mogu ti reci da se razlika u ceni (oko 20 eura) isplati. Cena mu je oko 110evra.

Blue HELP!!!

Nasao sam combo LG za 94e 12/8/32/8 sto je odlicna cena ali neznam da li podrzava rezanje 700mb diskova tj overburn i da li je DVD region free ?

pageboy je napisao(la):
Blue HELP!!!

Nasao sam combo LG za 94e 12/8/32/8 sto je odlicna cena ali neznam da li podrzava rezanje 700mb diskova tj overburn i da li je DVD region free ?

Da. I opet da. I reze mini diskove i sve zivo.

:)
Super. Ajd mi sad samo reci da li je region free preko firmware-a ili je softversko resetovanje countera i gde da to pronadjem na netu !

Na lg sajtu nemaju nista sem karakteristika modela 4120B.
ps. jel to taj model ?

Nazad
Vrh Dno