Šta je novo?

"Jump And Run" Games! Samo kvalitet molim!

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Iskam za pomoc :p. Devojka mi trazi stalno neke igre tipa Bud RedHead: The Time Chase (ovom igrom je bila odusevljena), i pokusao sam da i sam izbunarim nesto slicno tome, ali nisam nasao nista vredno paznje (njene, naravno). Ako neko zna neki naslov da je tako saren, sladak i blentav, molim da mi pomogne ... Hvala Unapred.

Prilozi

• bud1g.png
    bud1g.png
    67.7 KB · Pregleda: 131
  • bud2g.png
    bud2g.png
    55.9 KB · Pregleda: 99
Super Mario World 2: Yoshi's Island na SNES emulatoru.
Najbolja platforma ever.

Ne znam nikada šta ljudi vide u toj igri :) Moj predlog je Super Mario Allstars takođe za SNES emulator, kompilacija prve 4 igre u Super Mario serijalu.

Kucaj N na google-u, ili Metanet N!

the Lost vikings 1 i 2. Ima konverzija za PC. Dalje, ako instaliras MAME emulator imas maltene sve igre iz "fliperana" pa biraj :) (Lost Vikings" zahteva i malo mozganja ali je definitivno matori hit, meni je bila predobra igra, takve vise ne prave.

PS. Imas Rayman-a milion delova...Devojka od mog ortaka stalno pici to...a i on krisom :p

Ti joj prvi put podesi grafiku i kontrole, svako sledeće paljenje se svodi na File > Load > OK.

Uglavnom, ne znam za osobu ženskog spola kojoj se Yoshi's Island nije svideo. A i mi ljubitelji arkadnih skakalica iz zlatnog doba 16-bitnih konzola nalazimo da je to sjajna igra :)

Poslednja izmena:
bas kao sto voodoo kaze...Imas u emulatoru kao play listu, samo kliknes sta oces da igras, kad ubacis nesto novo , samo dodas u listu. Elem, pored ovoga mi na pamet pada i "Pang" i eventualno "SnowBross" ? (joooj kolko sam para spicio na snowBross :d hihihi )

Poslednja izmena:
Jazz Jackrabbit 2 je obavezno shtivo :)

nema ništa šarenije, sladađe i blentavije od Rayman-a (starije verzije su 2D a novije 3D)

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je dao dobar predlog ;)
postoji dosta SuUper Mario klonova, jedan mi ne ide od ruke :(
da li je igrala bomermaniu?

Tarzan, Hercules, Claw, Dracula Twins, Santa Clause In trouble (ova je 3D, ali isti CROC)

Da, da ... Tarzana, Herculesa, Jazza JTRabbita 2 je igrala, ali me zanima da li od tih old school platform igara ima nesto novije ... Sve smo uglavnom iscedili sto je vredelo. Neko beshe pomenuo Gish, pre par godina sam negde izbunario tu igru, ali to se njoj ne svidja. Mora da bude sareno, lepo, muzika kao u Giana Sisters (C64) i to je pun pogodak. Dracula Twins bi se recimo meni svideo, njoj ne ...

Mnogo ti izbirljiva ta devojka :D :D :d

Jesi pogledao Gisha što sam bio napisao?

Jedna od igara koja bi se uklopila u sve zahteve, po mom misljenju, je Gumboy

Poslednja izmena:
Yoshi's Island:

YoshisIsland_jeu1.png

"Prehistorik Man", emulator SNES. Sjajna igrica!

Prehistorik_Man-2.gif

Eh da, a Aladin?

Na ovom sajtu imas puno igara koje mogu da odgovaraju.

Kad vec skida ZSNES, neka skine i DONKEY KONG serijal, nece omasiti

jos cu da spomenem neke od omiljenih sa Amige, a koje odgovaraju zahtevima: Superfrog, James Pond, i kad se devojka umori, ti raspali Ruff 'n' Tumble

Ako hocete malo mozganja, onda Bubba 'n' Stix, cini mi se da je core design

Nazad
Vrh Dno