Šta je novo?

Juiced demo - jel probao neko?

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pojavio se novi demo igre Juiced, bilo bi lepo da neko sa brzim netom javi utiske.
Bas me interesuje lici li na nesto, u principu volim arkade tipa Underground a za Juiced znam vec duze vreme, zato me interesuje ima li bar malo shmeka ili je jos jedna u nizu "kako igru instalirati pa deinstalirati u max tri minuta" :trust:

Onaj prvi demo sto je bio na jednom Bug-ovom CD-u je postigao rekord u deinstaliranju sa kompa.. ;) Mislim da ce biti uzas, strasno kako malo dobrih voznji izlazi na kompu... ne znam sta im je...

Evo sad sam poceo da skidam. Bice gotovo oko 7 pa javljam kakav je.

ja sam probao onaj malo stariji demo, od pre par meseci...sadrzao je tri staze, po danu...inace bio je uzas
mislim da ce i igra takva i ostati, ako uopste izadje

probao sam demo i mogu reci samo strasno - rekord po deinstaliranju ce sigurno biti oboren.
jedina stvar koju mogu pohvaliti je damage model (tj. sto postoji - mada izgleda da ne utice na performanse).
usput sam primetio da mi zvuk uopste nije radio (sem u uvodnoj spici)!

pricajte vi sta hocete, ali NFS:U i U2 su i dalje najbolje igrice tog tipa (cak i ako zanemarimo fiziku i nepostojanje damage modela)

Probao sam veoma davno i nista specijalno , zvuk je bio ocajan , grafika tu i tamo ?!?
Kada izadje full onda ce mo znati za sigurno da li je S**T ili ?!?

Evo ovako sto se tice toga demoa :
1. Fizika 0
2.Grafika moze da prodje ipak je to demo bio ...automobili dobrop uradjeni...fino...
3.Zvuk ******...
Sve u svemu ne vrijedi da se istalira na kompu ;)
Poz...

Probao onaj od pre par meseci i ovako
zadnja vuca se nista ne pita sa tobom prednja i moze da se vozi
velika razlika iu detaljnosti automobila i staza (auti svetlosnu ispred nfs u2 staze pa ako zackiljim kao nfs u)
lepo zamisljeno sto se auta tice ali mislim da oni jos nemaju ni izdavaca tako da ...

Sad sam skinuo, instalirao....tesko s...nje!
Uninstall
Toliko o tome

Nisi ga trebao skidati ...trebao si prvo da pitas valja li cemu pa onda da skidas ;)

Ok i ja sa ga prekinuo sinoc kad sam video komentare.

Nazad
Vrh Dno