Šta je novo?

Joystick + 200 Amiga igara

Kuba

Čuven
Učlanjen(a)
19.10.2004
Poena
670
U novom Metro katalogu videh kao artikal na akciji rimejk nekog navodno veoooma popularnog dzojstika uz koga se dobija 200 Amiga igara na disku. Reko', samo da Vam javim.

Ukoliko je vec bilo, molim moderatore da se ne ljute i slobodno obrisu post.

Pozdrav!

To je verovatno remake competition pro joystick-a za amigu.

100 posto je to. Nema sta drugo da bude. Jedino ako se nije povampirila ona firma iz Pozarevca.

Koliko kosta taj 'set' , po tom katalogu ?

Koliko se ja secam u taj joystick je bilo ugradjeno nekoliko igara za C-64,ne znam sad odakle disk sa igrama za amigu.

Nista nije "ugradjeno"- uz dzojstik, za koji mislim da kosta oko 1600din, dobija se CD sa 200 Amiga igrica "prepakovanih" za PC.

Edit:

Izgleda bas ovako (videh fotku u temi "PC Pirati"), samo crvene boje, cini mi se...

compusbblue.jpg

Poslednja izmena:
Sigurno ovako izgleda taj joystick.

Prilozi

• compusb.jpg
    compusb.jpg
    9.9 KB · Pregleda: 60
interesantno... jel neko zna da li je to u pitanju emulator ili kakvih je to 200 igrica??

Da li su mozda odvojeni tasteri za pucanje ... ili su ostali verni originalu ?

neo geo pita da li se PrC verzija razlikuje tastere: odgovor je - DA! imas 4 tastera zasebna tastera! mozes da ih programiras kako ti je volja (odlicno za Mame ili slicne emulatore!)

originalni competition pro je imao dva velike tastera - normalno pucanje (ista funkcija)
i dva mala trouglasta - autofire (kao da non stop skaces po velikim tasterima; opet - i levi i desni su imali potpuno istu funkciju...)

Aug .. ako su odvojeni, i ako je kvalitet ostao na onom nivou ...

inace, ranije su reklamirani trouglasti tasteri kao "automatsko pucanje i usporenje"

ono automatsko pucanje jeste bilo, ali ono "usporenje" nikad nisam uspeo da odradim :)

Aug .. ako su odvojeni, i ako je kvalitet ostao na onom nivou ...

inace, ranije su reklamirani trouglasti tasteri kao "automatsko pucanje i usporenje"

ono automatsko pucanje jeste bilo, ali ono "usporenje" nikad nisam uspeo da odradim :)

Taj model plavi je bio napredniji i sem 2 velika dugmeta 2 mala trouglasta je imao i na kontra strani jos jedna prekidac sivi za slow motion i autofire , ali sam ja koristio godinama joystick ako se ne varam speed king , isto je imao tu pecurku(crvenu) ali malo tanju dok si ceo dzoj drzao u ruci. bio je tako ergonomski oblikovan i pucalo se kaziprstom leve ruke.EHH kada bi to jos bilo, inace za kojih sat vremena mi donose taj joy iz metroa pa da vidim kako radi .

da se prisetite kako je to nekada izgledalo :)
http://www.thosewerethedays.de/joystick_galerie.htm

jel neko mozda ima jos ovaj joy ????
http://translate.google.com/transla...search?q=amiga+joystick+speed+king&hl=en&sa=G

Poslednja izmena:
jeste, cini mi se da je imao i neki prekidac pozadi, ali, kazem, nikada nista nisam uspeo da usporim ...

bravo za link ... i javi kako radi :)

a

jeste, cini mi se da je imao i neki prekidac pozadi, ali, kazem, nikada nista nisam uspeo da usporim ...

bravo za link ... i javi kako radi :)

Pa dobio sam joys. i odmah je imao problm, jedno dugme od 4 nije radilo, odnosno stalno je davalo kontakt, pa sam se smorio. I evo juce otisao da reklamiram kod uvoznika, izuzetno su ljubazni i bez porblema sumi amenili za drugi koji radi, inace je garancija 2 godine sto i nije lose, slabo sam se igrao, koliko vidim radi ok. Sam cd je krs.
Sve u svemu ako zelite da imate analogne komande, milimda je ovo ok, pogotovo zbog garancije hehe

Vrh Dno