Šta je novo?

jos uvek dobar 8800GTS 320mb

*** kad mora bump, ali ovo je tema za to.

Moj siroma MSI GTS 320 prolazi u Ati Toolu (cupava kocka ;) ) na 620/1500/1850 (jako malo u odnosu na cime se vi ovde hvalite, znam), bilo sta da dignem preko toga zabada komp. (u kombinaciji, sami za sebe mogu core na 640 ili shaderi na 1550) Krizu nemam da benchujem, niti 3D Marka, ali GeOW i SupCom rade bez problema.

U odnosu na def klokove (500/1200/1600) je ok, valjda?

Znas onu seosku foru... Kad odes kod neke babe, a ona iznese kolace, i kaze kakvi su ? A ti odgovoris, paaaa dobri su, ali jeo sam i bolje :p :-devil-:.
Dakle, klokovi nisu losi.
Ja drzim moju na 650MHz za core (shaderi vezani sa core-om) i 1900MH za za memoriju.
U poslednje vreme imao sam zamrzavanja (drzao cooler na 80%), sada pred ulazak u bilo koju igru groonem cooler na 100% i nema problema...

Poslednja izmena:
super za tebe, moja poruka je bila za druga Proday-a koji ima E6300 na 3GHz kao i ja...

Voodoons, svaka čast za proc, moj E4300 neće na 3GH bez 1.325 ni za živu glavu.

Pa kakve veze ima...
Cek bre, pa 1,325V je def napon :trust:.

Moj E4400 radi na 3GHz sa naponom > 1,4V :mad:, sa T >80C pri testiranju Orthosom...

Poslednja izmena:
Voodoons kaze 1.2625... a to je za 3GHz OMGIMBA niska voltaza. Toliki overklok sa undervoltovanim procom je dostignuce...

Ali ovo je podforum o grafama. :)

Pa kakve veze ima...
Cek bre, pa 1,325V je def napon :trust:.

Moj E4400 radi na 3GHz sa naponom > 1,4V :mad:, sa T >80C pri testiranju Orthosom...
Polako, polako... brzate malo :)

Prvo i prvo: ko kaze da je 1.325V default napon za E4300? I ko kaze da je to default napon za voodoov CPU?
Kao sto smo ranije utvrdili, postoji citav rang napona za odredjeni procesor (tj. procesor odredjene brzine) sa kojim on izlazi iz fabrike... a za ovaj procesor konkretno, taj opseg je jaaako veliki, i iznosi od izuzetno niskih 0.85V pa sve do visokih 1.5V. Uostalom, vid' te: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB
Dakle, njegov CPU moze biti i skroz krajnost, da mu je default voltaza 0.85V... pa da ga je prilicno overvoltovao do 1.2625V za tih 3 giga :)... kao sto moze biti i sa default naponom od 1.5V (da naglasimo - za default takt od 1.8GHz), pa ga je kloknuo na 3 giga pritom muski spustivsi napon na onih 1.2625V ;)
Dakle, sve je moguce :D

P.S. BTW, burazerov E2140 ide na 3 giga sa ~1.22V naponom... a default je 1.3250V :)

Prvo i prvo: ko kaze da je 1.325V default napon za E4300? I ko kaze da je to default napon za voodoov CPU?
Kao sto smo ranije utvrdili, postoji citav rang napona za odredjeni procesor (tj. procesor odredjene brzine) sa kojim on izlazi iz fabrike... a za ovaj procesor konkretno, taj opseg je jaaako veliki, i iznosi od izuzetno niskih 0.85V pa sve do visokih 1.5V. Uostalom, vid' te: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB
Dakle, njegov CPU moze biti i skroz krajnost, da mu je default voltaza 0.85V... pa da ga je prilicno overvoltovao do 1.2625V za tih 3 giga :)... kao sto moze biti i sa default naponom od 1.5V (da naglasimo - za default takt od 1.8GHz), pa ga je kloknuo na 3 giga pritom muski spustivsi napon na onih 1.2625V ;)

P.S. BTW, burazerov E2140 ide na 3 giga sa ~1.22V naponom... a default je 1.3250V :)

i sta si ti sad faca ne razumem ???
kao ti znas a oni ne znaju
:smash: :zgran:

Poslednja izmena:
:-devil-::-devil-::-devil-:type::type:
malo se *****avam :D:D:D
vidim ti vise nisi rapolozen kao pre
Ovaj put ti je oprosteno... ali samo jos ovaj put :p
I to samo zbog zdravkovog komentara :d

A sad dosta oftopikovanja, ispamovaste ovaj meni omiljeni tred! :D

Poslednja izmena:

Pa jel to puno ? :p Ja moj drzim na 1.42 V na 3 giga... A ovo u potpisu je na vazduhu na 1.7 V :-devil-:

Mislim da su sve one prve revizije E4300 imale 1.325 V... Uostalom meni tako chita i Core Temp...

Vrh Dno