Šta je novo?

Jos nekoliko uvoznih ideja...

emaniac

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
379
Kad smo vec poceli da demonstriramo strane case mod-ove, evo jos par slika kutjista koja su meni jako interesantna, kako po kvalitetu izrade tako i po ideji i inventivnosti.
Samo nemojte sa komentarima tipa 'lako je njima' i 'pa kad imaju kintu'...
Cilj ovog posta je da dobijemo neku novu ideju i da, mozda, neko od nasih krene u neki ozbiljan hi-end poduhvat...

Prilozi

• 19_valmis_uv.webp
    19_valmis_uv.webp
    54.3 KB · Pregleda: 199
  • 102_0854.webp
    102_0854.webp
    22.9 KB · Pregleda: 165
  • aquasphere2005-02.webp
    aquasphere2005-02.webp
    38.2 KB · Pregleda: 175
  • CJ479.webp
    CJ479.webp
    47.6 KB · Pregleda: 234
  • cooling1av.webp
    cooling1av.webp
    62.5 KB · Pregleda: 160
Poslednja izmena:
...

Prilozi

• f07.webp
    f07.webp
    11.4 KB · Pregleda: 120
  • Final7wb.webp
    Final7wb.webp
    20.6 KB · Pregleda: 147
  • finalytidy007largech9.webp
    finalytidy007largech9.webp
    84.3 KB · Pregleda: 185
  • Image00001.webp
    Image00001.webp
    123.3 KB · Pregleda: 203
  • image006.webp
    image006.webp
    43.6 KB · Pregleda: 165
.....

Prilozi

• s.webp
    s.webp
    39.9 KB · Pregleda: 148
  • sapphire%20(52).webp
    sapphire%20(52).webp
    22.6 KB · Pregleda: 195
  • TECC_05.webp
    TECC_05.webp
    40.8 KB · Pregleda: 180
  • WoWfinal8wb.webp
    WoWfinal8wb.webp
    29 KB · Pregleda: 176
Shta reci a ne zaplakati,svaka im cast

dole je kompresor i ostalo, a gore voda...

jes' da nosim naocare, al' bar ovo sam video dobro...
imas dve pumpe (lice na einhel) i 12x24cm radijator odozgo...

i sto se uopste raspravljamo oko toga :lupko: , on je to napravio za sebe...

Stvarno odlicno izgledaju. Trebalo je dosta truda da se to napravi.

Ovo sa treće slike (prvi red) ne bi trebalo da bude problem za napraviti.

Ovo sa četvrte slike, drugi red, ... Jeste li primjetili da je lik ubacio 4 ploče unutra. Kako li mu to radi, živo me zanima? A i šta radi sa 4 mašine na tako malo prostora?

Na kraju ću da pobenavim i da sam krenem da radim kućište...

Prvo u prvom je ubedljivo najmocnije,uopshte mi nije jasno shta je lik i kako uradio,ali izgleda bolesno dobro

castor je napisao(la):
Ovo sa četvrte slike, drugi red
Tera linux u klasteru

castor je napisao(la):
Ovo sa treće slike (prvi red) ne bi trebalo da bude problem za napraviti
Slican projekat je u toku, ali, posto mi je prvi takav, ne ocekujem ni priblizan kvalitet finisha...
Recicu samo da se radi o mom chieftec-u...

@animaN : prvi red/druga slika i drugi red/peta slika ; obrati paznju...

Poslednja izmena:
Ovo zadnje u trecem redu je pretpostavljam neki "skin"? Ne verujem da je rucno crtao sve ono

a sto ne bi moglo airbrush-om ?

sad se ne secam tacno, mislim da je za taj mod upotrebljena kombinacija airbrush-a i nalepnica, a GA case je kompletno prskano kompresorom...
a ono sa prve slike u prvom redu je gomila plexy ploca nanizana na uzduzne cevke, sa supljinom unutra, za komponente.

stvarno svaka cast za slike naizad i malo kozmetike a i lepih radova dade mi ideju za moje kuciste
Chieftec-ca-01 sl-sl-b sad ce mo da ga malo maskiramo
opet cu da tosim pare zbog ljudi kao sto si ti koji stalno moraju da nadju nesto lepo i dobro :-devil-:

pozzz..... :wave:

oho, pa mogu ti reci da ti je kutjiste odlicno za razne zahvate...moje je slicno, CX...

emaniac

mnogo mi se svidja ona Vatrica stvarno je mocna

pazi vatrica plus ovakva neka pticica onako kroz maglu 30x20cm na sredini :-devil-:

eee pa i ti mozes da se poigras sa kucistem ,)

Prilozi

• orao.webp
    orao.webp
    42.5 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
ma dajte vi meni pare,da imam slobodno vreme i bicju bolji od Crimson Sky-a 😀 :d 😀
salim se, svaka njima cast na ideji i vestini,ali realno ,lako je dobiti ideju ako imas dosta para na raspolaganju i sve zive i nezive tehnicke dodatke,ovde kod nas je komplikovano nacji i UV kablove i buzir(tipa A.C.Ryan) a kamoli 7'' LCDe....al dobro da vas ne bedacim dalje...
poz

Poslednja izmena:
Ovo sa četvrte slike, drugi red, ... Jeste li primjetili da je lik ubacio 4 ploče unutra. Kako li mu to radi, živo me zanima? A i šta radi sa 4 mašine na tako malo prostora?

Bas sad gledam i ne mogu nikako da nadjem 4 fen od procesora? Da li je u pitanju neki mali fen pa se ne vidi iz ovog ugla (odakle je uslikano) ili je nesto drugo u pitanju???
Plocha na lijevoj strani.

Bas sad gledam i ne mogu nikako da nadjem 4 fen od procesora? Da li je u pitanju neki mali fen pa se ne vidi iz ovog ugla (odakle je uslikano) ili je nesto drugo u pitanju???
Plocha na lijevoj strani.
kako bre ne mozes da vidis?? vidi se malo INTELov box cooler

E ljudi prosle sedmice sam dobio neko polovno kucniste od jednog kucnog prijatelja (posto sam mu prebacio njegove komponente iz tog starog kucista u novo, koje je ThermalTake Sophrano)... imam nekih svojih starih dijelova (ploca MSI KT3 Ultra2, procesor Athlon 2200+, hdd i sl). Mogao bi se sklopiti fin polovan komp.
Kao prvo zelio bih da skinem orginalnu farbu sa kucista (metalni i plasticni dio). Sta mi preporucujete?
Zatim bi kod ortaka ofarbao sa Air Gun-om kuciste (jos se nisam odlucio za boje, mislio sam crna i plava ili crna i narandzasta [al bas ona jaka narandzasta]).

ps Na tom kucistu, dole na dnu imaju kao kapljice vode koje su zardjale? Cim to da sredim?

psss Da li mi preporucujete da kuciste farbam bojom za auto (2 pack boja).

E ljudi prosle sedmice sam dobio neko polovno kucniste od jednog kucnog prijatelja (posto sam mu prebacio njegove komponente iz tog starog kucista u novo, koje je ThermalTake Sophrano)... imam nekih svojih starih dijelova (ploca MSI KT3 Ultra2, procesor Athlon 2200+, hdd i sl). Mogao bi se sklopiti fin polovan komp.
Kao prvo zelio bih da skinem orginalnu farbu sa kucista (metalni i plasticni dio). Sta mi preporucujete?
Zatim bi kod ortaka ofarbao sa Air Gun-om kuciste (jos se nisam odlucio za boje, mislio sam crna i plava ili crna i narandzasta [al bas ona jaka narandzasta]).

ps Na tom kucistu, dole na dnu imaju kao kapljice vode koje su zardjale? Cim to da sredim?

psss Da li mi preporucujete da kuciste farbam bojom za auto (2 pack boja).

pogledaj Metalik Perlu auto boju dobijas jako lepe efekte

ili ako vec imas vise para Boja se zove Kameleon efekat boje ces zakljuciti i sam ali sinko to i kosta :-devil-:

pozzzz..........:wave:

Nazad
Vrh Dno