Šta je novo?

Jos jednom pomoc,ovaj put za Thunderbird

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
Imam Thunderbird koji je super,ali sta je problem.Uzeo sam od telekoma drugu mail adresu i sada nikako ne mogu da primam mail na nju.Na telekomovom sajtu pise da treba da se nadje Use same user name and password for incoming and outgoing servers,ali ja pojma nemam gde je to,a prevrnuo sam celi thunderbird.

Molim za pomoc sto pre

Pero,da,ali sta da odaberem tu ima samo Connection type i tu ima STARTTLS i SSL/TLS ili tako nesto,ne znam sad bas tacno.Kako da to konfigurisem?

Koliko vidim napisao si da si uzeo još jednu mail adresu. Pogledaj kakva su podešavanja za prvu pa to isto stavi i za drugu, samo taj novi username i password i trebalo bi da si miran ;)

Sto je najgore isti je pasvord za oba naloga,samo se razlikuje mail i sifra.Naci ce se neko resenje valjda uskoro

Pa zar ti to ne rešava problem?

Da li nekako moze da se onemoguci direktno otvaranje thunderbirda. Ko god sedne za racunar moze da otvori tb i procita moje mailove,ako stavim pasword,ne mogu da se citaju nove poruke ali stare bez problema!Ima li neko resenje,ovo je bas bez veze?

Meni radi normalno mada još jedan ortak mi se žalio da mu ne radi kako treba. Pa imaš celu kategoriju programa tog tipa. Pogledaj koji ti završava posao.

Nazad
Vrh Dno