Šta je novo?

Jos jednom o LC Power napajanju

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
:) :) :) :)
Naime, konacno sam zamenio kung-fu napajanje koje sam dobio sa konfiguracijom sa
LC Power Gold od 420W( koje sam kupio jos u junu , offtopic hteo sam da uzmem i "novo" kuciste, ali se do sada nije ukazala prava prilika, a nisam hteo da cekam da mi istekne garancija)
Kako mi je ovo prva ovakva intervencija , nisam siguran da li sam ga dobro namestio , jer se razlikuje po izgledu od prethodnog.
Onaj veliki ventilator od 12cm je okrenut prema unutrasnjosti kucista-prema CPU cooleru (kod prethodnog je "gledao" van kucista sa zadnje strane), prekidac (on/off) i uticnica se nalaze sa desne gornje strane gledano sa lica kucista)
Verujem da su sva LC napajanja koja idu sa 1 ventilatorom "ista", pa ako neko moze da mi potvrdi da li je sve OK.

I jos nesto, jedan od osnovnih razloga za promenu starog napajanja( koje se po kvalitetu-tezini ne moze meriti sa LC-om) bili su veoma sumnivi naponi u Everestu, medjutim ni sada se nisu promenili
th_c2f_naponi.JPG

Da li je sigurnije da ih proverim u BIOS-u ili da jurim Unimer ili to Everest zeza :bottle:

Napajanje si dobro postavio, mada nisi ni mogao drugacije ako si sve srafove srafio ;). Ne opterecuj se sa voltazama ako su iste, ploce varaju, cisto sebe radi probaj unimerom...

Vrh Dno