Šta je novo?

jos jedna u nizu prevara mts-a

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
Radi se o "066 kontrola troskova" paketu. Naime, svakog prvog u mesecu stize sms poruka u kojoj moju majku (koja ima ovaj paket) obavestavaju da joj je leglo 1000din. na racun (uplacuje 540din a dobija 1000din). Medjutim ovog prvog (1.2.2011.god) stigla je poruka da je uplaceno 500din, sto se moze proveriti na *100#. Zvao sam korisnicki servis gde su mi "ljubazno" objasnili da je uplaceno i drugih 500din, sto se moze proveriti na *108#.
Problem je u tome sto je ranije tih 1000din. korisnik mogao da trosi prema svim mrezama i prenosio se sav kredit koji nije potrosen.
U novoj verziji ovog paketa koja vazi od 1.2.2011.god prvih 500din trose se u mts mrezi i prenose se u sledeci mesec, dok se drugih 500din. trosi ka ostalim mrezama i nemoze se preneti u sledeci mesec.
btw. na moje pitanje operateru mts-a da li imaju pravo to da rade, dobio sam potvrdan odgovor (kroz osmeh, naravno).....
Dokle?

Pravac najbliza poslovnica mts-a, raskid ugovora,a onda biraj, telenor ili vip.
Telekom ce postojati dokle god budu imali ovce za sisanje. Ja sam dugo bio...

Btw, proveri u ugovoru da li pise da imaju pravo da na taj nacin menjaju paket.

Njavili su to 31.12. kao novosti u 066 postpejd profilu :smash: navukli su gomilu ljudi sa onim hawaji telefonima,imali su srece sto su im ostavili 66mb.Za sada.

Poslednja izmena:
Pravac najbliza poslovnica mts-a, raskid ugovora,a onda biraj, telenor ili vip.
Telekom ce postojati dokle god budu imali ovce za sisanje. Ja sam dugo bio...

Btw, proveri u ugovoru da li pise da imaju pravo da na taj nacin menjaju paket.

Uradio to 31.1.2011. Na pitanje operaterke zašto raskidam ugovor sa naročitim zadovoljstvom sam joj rekao da su prevaranti i da mi novi uslovi ne odgovaraju.

Nazad
Vrh Dno