zoka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2004
- Poena
- 619
Radi se o "066 kontrola troskova" paketu. Naime, svakog prvog u mesecu stize sms poruka u kojoj moju majku (koja ima ovaj paket) obavestavaju da joj je leglo 1000din. na racun (uplacuje 540din a dobija 1000din). Medjutim ovog prvog (1.2.2011.god) stigla je poruka da je uplaceno 500din, sto se moze proveriti na *100#. Zvao sam korisnicki servis gde su mi "ljubazno" objasnili da je uplaceno i drugih 500din, sto se moze proveriti na *108#.
Problem je u tome sto je ranije tih 1000din. korisnik mogao da trosi prema svim mrezama i prenosio se sav kredit koji nije potrosen.
U novoj verziji ovog paketa koja vazi od 1.2.2011.god prvih 500din trose se u mts mrezi i prenose se u sledeci mesec, dok se drugih 500din. trosi ka ostalim mrezama i nemoze se preneti u sledeci mesec.
btw. na moje pitanje operateru mts-a da li imaju pravo to da rade, dobio sam potvrdan odgovor (kroz osmeh, naravno).....
Dokle?
Problem je u tome sto je ranije tih 1000din. korisnik mogao da trosi prema svim mrezama i prenosio se sav kredit koji nije potrosen.
U novoj verziji ovog paketa koja vazi od 1.2.2011.god prvih 500din trose se u mts mrezi i prenose se u sledeci mesec, dok se drugih 500din. trosi ka ostalim mrezama i nemoze se preneti u sledeci mesec.
btw. na moje pitanje operateru mts-a da li imaju pravo to da rade, dobio sam potvrdan odgovor (kroz osmeh, naravno).....
Dokle?