Šta je novo?

Jos jedna mobtel sramota..... ( ili: "za svakog po nest

Mica

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Ne tice se bas mobilne tel. sa one tehnicke strane, ali cisto za ljude koji ne primaju cuveni mobtel porodicni bilten. ( Ili album - jer je redovno obogacen polugolim fotkama istaknutih clanica porodice.)

Napomena: Scan je izbeljen i izbrisana je jedna slika telefona, identicna onoj donjoj, i deo tabele, da bi JPG kompresija imala sto manje posla (detalja) i fajl bio sto manji :) Crveni okvir sam ja dodao... (za one sa jevtinijim kartama)......

Ukratko, bruka i sramota za jednu, barem na papiru, ozbilju firmu da ovakve stvari komercijalizuje i trpa u isti kos....

Nije mi jasno sta te tu cudi :)
Pa u pitanju je cist biznis, a poznato je da za srpski biznis nista nije sramota i ne postoje granice (ne)pristojnosti, narocito kad treba da se nekome zavuce ruka u dzep ctp;

A sta ono pise ispod Sv Ignjatije? Nristos, Kristos ili..?

somi je napisao(la):
A sta ono pise ispod Sv Ignjatije? Nristos, Kristos ili..?

Pise "NRISTOS SE RODI" na cirilici :D :D :D

Jos kad bi znali koliko oni para uzmu od crazy Serbsa mesecno na te slicice i melodije, jer naravno crazy Serbse mrzi da malo procackaju Internet i skinu melodiju ili slicicu (skoro) za dz :hump:

...znate kako se kaze, dok je ovaca bice i vune...

outlaw je napisao(la):
Pise "NRISTOS SE RODI" na cirilici :D :D :D

Jos kad bi znali koliko oni para uzmu od crazy Serbsa mesecno na te slicice i melodije, jer naravno crazy Serbse mrzi da malo procackaju Internet i skinu melodiju ili slicicu (skoro) za dz :hump:

Nije toliko ni u parama problem, nego je princip da lopovima ne treba dati ni prebijene pare....

Mica je napisao(la):
Nije toliko ni u parama problem, nego je princip da lopovima ne treba dati ni prebijene pare....

Tacno! 064 rulez cheers

Salu na stranu, u pravu si, lopovi ostaju lopovi. Konkretan primer: moji roditelji su izvrsili zamenu vlasnistva (caletova kartica se vodila na kevino ime i obrnuto) nekoliko dana pre obracuna mesecnih racuna. Naravno, kako je Mobtel revnosan, dobise oni 4 (cetiri) racuna, po dva za svakoga, jedan do promene vlasnika i jedan posle promene. Naravno, uredno obracunati minuti i poruke, ali gle cuda: DVA PUTA OBRACUNATA TAKSA, PRETPLATA I POREZ! :cuss:

Naravno, na njihovu (opravdanu) zalbu odgovor je bio u principu "plati, pa se klati". I sta bi bilo da nemaju prijatelja u Mobtelu? Morali bi da plate duplu pretplatu i taksu, i nikom nista. Mojima tih 600-ak dinara predstavlja cifru, a zamisli one budzovane, koji pricaju mesecno za 50.000 din, kad im lupe te porez, pa dodaju pozive za Italiju (kao mom drugaru) itd. Posto imaju 50.000 da plate racun, oni i ne gledaju koliko su i kada pricali. A koliko takvih budza ima u Srbiji?!? :confused:

Cek' samo da dodje Vodafone :hump:

Nazad
Vrh Dno