Šta je novo?

Jos jedna integrisana AM2 bomba

:banana:
Stvarno nema bolje za 4 "crvene"! Samo bi izgleda trebalo da se stavi neki fan na onaj heatsink... Malo me cudi da CPU ne moze da se undervoltuje.

Pa sveza je ploca ispeglace oni to sa novijim biosima, a taman sam mislio da je amd ubio nvidiu u amd cipsetovima kad ono:wave:

Jos je niko odavde nije kupio?:D Kako bi joj pasovao Brisbane 4000+... ,)

Poslednja izmena:
Pa pazi, znalo bi se za nju odavno da neko ovde radi u nVidia-i !:)
Ovako, favorizuje se AMD čipset samo tako, pohledajte samo koliko članova je zahvaljujući onom thread-u pokupovalo te Biostar te gigabyte...
civi, hvala u ime svih na "skretanju pažnje". ;)
Možda bude i od mene neki review za par dana... :d

Poslednja izmena:
ova ploca se pojavila kad i ta690g mozda cak i ranije tako da nema tu nista novo. ja sam se posle dosta citanja testova odlucio za ta690g i nisam pogresio.

Da li je integrisana grafika na obe ploce dovoljna za normalan rad i u visim rezolucijama, tipa 1680x1050? Hteo bih da sastavim tihu i hladnu masinu, a dvoumim se izmedju atijevog i nvidijinog integrisanog resenja.

Za rad jeste. Za igre nije, sem mozda bas matorih igara (pricam za 1680*1050). Nesto tipa NFS: Underground i igre iz tog perioda lepo idu u 1024x768 (vecina podesavanja na high).

Poslednja izmena:
@ostoja.
hvala :) ne igram se, a ni ne overclockujem (sta cu onda na benchu? :)) tako da mi je ova informacija jako korisna

Ma svi guraju neke ploce od 100+e ovo je extra za novu masinu za male novce....

Da, ali prema podacima sa nvidia-e 7025 GPU ne poseduje tehnologiju purevideo, tako da nema veoma potrebne akceleracije za hd video.

Ipak je TA690G sa AMD chipsetom po meni bolja kupovina, ko je ima zna o cemu pricam, a sto se tice integrisane grafike mislim da je Prodigy Freak igrao STALKER-a na medium setovanjima sa nekih 30fps-a...znaci moze da pogura i novije igre sa nekim podesavanjima...

Vrh Dno