Šta je novo?

Jos jedna "inovacija" mts-a

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Sigurno ste primetili da od Nove godine wap-om , na prepaid-u, moze da se surfuje samo po domacim sajtovima.Dobra fora, zar ne.

The Minister je napisao(la):
Meni su rekli da prepaid nema mogucnost koriscenja GRSSa.

GRSS sigurno nema, ali ima GPRS :)
Sala na stranu,samo ne znam zasto jos dozvoljavate da Telekom profitira?
Ukinite Monopol !!!

Za pocetak koristi search, svi Telekom-ovci su postovali na tu temu a zatim, slazi operatere u Telekom-u da si na post paid-u

Evo ti i link:
http://www.mobtel.co.yu/forum/viewtopic.php?t=61&postdays=0&postorder=asc&start=15

lupate gluposti ctp; :|
radi savrseno i wap i gprs i strano i domace cheers

Ja sam na 064 prepaidu i od pocetka ove godine radi katastrofalno, tj ne radi ni internet ni wap. Tek ponekad uspem da pristupim wap.mts064.telekom.yu :S

prepaid ili postpaid?

Ne znam stvarno odakle su se odjednom pojavili problemi. Moj broj je 1500-xxx, ne znam mozda utvrdimo neku pravilnost :S

reci te mi koji je dial broj za MTS?

ja sam prepaid , broj je 1532323 a sve mi radi ok....mislim na gprs i mms....

Evo sta meni telefon (samsung c100) prikazuje posle bezuspesnog pokusaja odlaska na wap.mts064.telekom.yu

[code:1]Unable to resolve URL hostname[/code:1]

I tako sa svakom wap stranicom, a na kompjuteru received bytes ne prelazi 400. Retko, veoma retko uspem da odem na tagtag.com

Sada sam primetio da ne mogu pristupiti ni www.mts064.telekom.yu preko "obicnog" interneta, provajder PTT.

Molim nekog ko ima viska slobodnog vremena da posalje bilo kakav mms na 0641500463 cheers

Laza je napisao(la):
Evo sta meni telefon (samsung c100) prikazuje posle bezuspesnog pokusaja odlaska na wap.mts064.telekom.yu

[code:1]Unable to resolve URL hostname[/code:1]

I tako sa svakom wap stranicom, a na kompjuteru received bytes ne prelazi 400. Retko, veoma retko uspem da odem na tagtag.com

Sada sam primetio da ne mogu pristupiti ni www.mts064.telekom.yu preko "obicnog" interneta, provajder PTT.

Molim nekog ko ima viska slobodnog vremena da posalje bilo kakav mms na 0641500463 cheers

Ista stvar se i meni desava a jos su mi se zalili neki ljudi preko ICQ-a. Do juce sam mogao da otvaram neke sajtove( [es] npr. ) a danas ne moze nista.

@laza: poslao sam ti MMS.

Hvala na mmsu

Evo upravo vam ovo pisem koristeci GPRS 064, sto znaci da je sve ponovo u redu!!! ctp;

Meni ne radi, nikako ili skoro nikako! :( U pitanju je Nokia 6610 i broj 171-...

6 dana nisam mogao da se konektujem,
danas je prvi dan da radi sve kako treba. cheers

Vidi ti ovo cudo, sada radi, a jutros nije htelo! Pa dobro, bolje neo obrnuto. :)

Laza je napisao(la):

Lazo kako si primio mms kad valjda ti imas c100 koji nema mms?
Da nema neka fora za aktiviranje mms na c100??

hvala qcu evo proradilo i meni :beat: nije radilo jedno 3-4dana

:happy: :happy: :happy:

Fica je napisao(la):
...

Lazo kako si primio mms kad valjda ti imas c100 koji nema mms?
Da nema neka fora za aktiviranje mms na c100??

Nema fore i siguran sam da je nece ni biti (posto c100 ne podrzava midi i gif formate vec svoje mmf i abm).
:(

Ubacio sam karticu u drugi telefon, samo sam hteo da proverim.

To je im je crkao DNS server i ko zna sta jos pa nismo mogli da pristupimo ni jednom sajtu preko wap -a. Ko je znao IP adrese mogao je da pristupi :)

Vrh Dno