Šta je novo?

Jos jedan simpa oglas @ PCBerza :d

emaniac

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
379
'Uzimam na poklon NEISPRAVNE AMD (Duron, Athlon, Sempron) i Intel (Celeron, Pentim, Copermine…) procesore!
Ako imate vecu kolicinu platicu!

ps: nemam nameru da ih popravljam vec mi trebaju za neke moje egzibicije
064 xxx xxxx'

Super, lik je stvarno LIK :eyebrows:
Verovatno je video onaj tred o privescima ?

mozda mu treba za kolekciju... neki album ili sl. ili hoce da skupi silicijum pa da nosi na reciklazu ili je nasao dobar mikroskop i ostar noz pa ce da ukrade tehnologije jednih i drugih... ili mu treba amd sa kesom kao intelov pa ce da ih zalepi...

Poslednja izmena:
Hm, sad se covek zamisli.

Ja sam hteo da napravim malu kolekciju procesora os 286 da duo, ali nikada da se odlucim da postavim "oglas". I onda ih stavim negde gde ce dobro izgledati.

Ali zbog tebe, razmisljam se da li da se uopste oglasim?

P.S. Nikakve priveske ne bih radio, jer je skroz glupo. Mislim, da vucem procesor u dzepu!
Sa druge strane imam na privesku dva tranzistora, elektronicarska bolest. Smesno :) .

kako izgleda sta?

Ma glupost bre.

Ali nekako to ide samo po sebi, ne mogu okaciti necije slepo crevo, jer nisam hirurg, vec tranzistor jer sam to sto jesam. Tako i razmisljam.

A ovaj je sitoma izlomljen jer je padao milion puta.... Glupost. Zato i ne bih stavo procesor. Ovo je da bi se znalo da su moji, jer gde god da ih zaboravim, vreacaju mi se, jer niko ne bi to stavio sem mene. Dobro je za zaboravne....

Poslednja izmena:
Pogledajte sta je bling bling :eyebrows:

ma jok vadi zlato iz njih

Pogledajte sta je bling bling :eyebrows:

Moj je veci :D

Image.jpg

Ajde, ajde... Samo tako nastavite i pitanje je vremena kad će se pojaviti neko ko je okačio hard disk da mu služi kao privezak, onda će se pojaviti neko ko kao privezak koristi crknuti 17" monitor, ko zna šta će još biti posle toga. Eniac kao privezak?

Smejte se, ali kolekcije procesora kostaju i po nekoliko hiljada. (tipa P4 sve brzine istog jezgra)

a ja imam zver na kljucevima :D

Prilozi

• DSC00243.JPG
    DSC00243.JPG
    38.3 KB · Pregleda: 191
Oooo, P3 ! Ja cekam da mi naleti neki crknuti C2D :D Mislim da cu osedeti cekajuci :D

Privezak hmm

Ljudi verovatno je sve do ukusa ali ja obozavam da nosim svoj privezk koji sam napravio od mog ati radeon 9700pro chipa r300 koji se extremno cepao na 420core a da stvar bude jos bolja ja sam od tog chipa koji je ispravan bio napravio ogrlicu :d ..............ne ne nemojte misliti da sam sjebo kartu samo zbog ogrlice :D na karti je riknula memorija pa reko ovo se moze iskoristi,)

Jel znate onu pricu kad je Ciga prodavao na buvljaku neispravne sijalice za 1 din/kom.
Pitaju ga ljudi zasto to prodaje?
Pa zamenis na poslu!

Mozda covek skuplja neispravne procesore i menja ih za ispravne u nekoj drzavnoj firmi...

Poslednja izmena:
Pa obicnom busilicom sam busio stim sto sam jedno 3 ili 4 te male burgije bukvalno zapalio al sam na kraju uspeo...znaci kupis one najbudjavije i najjeftinije burgije i udri mislim da sam ukljucio mod za busenje betona na busilici :D

Svasta covek moze da smisli i napravi :d

cime si probusio rupu ja probo busilicom ali nikako da krene da busi samo slizne ;)

Zagrebes glazuru nekim ostrim kirnerom da napravis rupicu koja drzi burgiju u mestu i uzmes burgiju sa nitriranim (ili TiN) vrhom (ili burgiju za keramiku) i busis otprilike istom brzinom kao drvo. I naravno ne prebacujes na udarno jer moze da plocica da pukne.

Poslednja izmena:
Ma nema tu neke velike filozofije oko busenja,npr ako hocjes vecju rupu,prvo izbusis malom burgijom pa posle toga vecjom;) a sto se tice burgija...pa ako imas kvalitetne onda ne moras da brines u opste

Hvala svima svakog sam poslusao po malo pa mi je drugar dao neku burgiju za plocice koja je odradila Posao

pozzzz.....:wave:

Anubis

S cim si uspeo izbusiti procesor ? Posto je jako krt ,lomi se jako jako ...

Pa ti ga bushi polako, a ne ko sivonja pa nece puci ;)

Jel znate onu pricu kad je Ciga prodavao na buvljaku neispravne sijalice za 1 din/kom.
Pitaju ga ljudi zasto to prodaje?
Pa zamenis na poslu!

A i valjaju za preko dana :d

BTW, ja imam Athlona 2000+, jedino nisam kidao pinove, pa ih je ponekad malo *******o izvući iz džepa. :)

Vrh Dno