Šta je novo?

Jos jedan sajt hakovan!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
21. Decembra su nam hakovali sajt Moda iz mog potpisa sajt nije radio jedno 12 sati ali smo sve povratili osim foruma koji je izbrisan.Iskreno receno ja sam to tek sad provalio kada je sajt podignut ponovo pre toga je samo pisalo "This site has been defaced!"sto nisam kapirao sta znaci :p Ja najpre sumnjam na albanske hakere jel ipak nas mod za generals jeste borba protiv albanskih terorista.Moguce je da smo i mi pukli preko foruma kao www.zafrkancije.co.yu i www.palacinke.co.yu Kako da sprecimo da se ovo ponovi???
P.S. Neko ce zbog toga da rikne!!!! :smackbum: :cuss:

Pa nishta bez da odemo u kontranapad... :-devil-:

Poslednja izmena:
Sto ne moze ovaj MOD da se downloaduje? Kada ce biti gotov (pise 10% je zavrseno :( )

Meni deluje do jaja to sa siptarima. Dosadilo mi vise da rokam one talibane i kineze :D

Poslednja izmena:
jel ce biti samo sokci ili cemo moci da tamanimo i drugu dragu nam bracu iz okruzenja?

Planiramo da u finlanoj verziji budu i Hrvatska ,Bosna,Makedonija,Slovenija,Grcka,Bugarska i rumunija ali ima jos dosta do toga.Videcemo da uskoro bude gotova prva alpha verzija samo sa vojskom SCG za pocetak.Evo svih vrsta M-80 koje ce se pojavljivati
M-80AM-80Sn00.jpg

koji ste kraljevi majke mi ! Srbija do tokija LOL ono kao zadnja bitka: Bitka za oslobodjenje Tokija :d

Nesto se ne otvara vas sajt,citao sam o tome sto radite u Gameru,ali ni tada se nesto nije otvarao vas sajt,pa sam mislio da od toga nema nista,kazi mi molim te,kad ce biti gotovo,gde ce moci da se kupi i okvirno koliko ce kostati?

Blah, kliknem na http://www.schljivovitzaentertainment.com/ i Opera mi otvora nonstop tab-ove sa istom stranicom. wtf?

EDIT:
Ista stvar i sa IE-om. Otvara non-stop nove tab-ove. Sreca da xp sve srodne programe baci u jednu listu pa radi close group, inace bi bilo svasta :)

Poslednja izmena:
Ako ste zainteresovani za kontra napad samo recite !!!
Poz...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno