Šta je novo?

(Jos jedan) Leadtek TV2000XP Deluxe problem

topuz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.07.2004
Poena
650
Instalirao sam ponovo windows pre par dana i od tada ne mogu da instaliram TV kartu.

Kada je ubacim, normalno mi prepozna novi hardware i trazi drivere, svi se normalno instaliraju, i sve je kao OK.
Ali, kada treba da instaliram WinFast PVR, na samom pocetku (posle prvog next, pre licence agreement-a), zaglupi i izbaci error (unknown error, something, something), i ne mogu nista da mu uradim.
Probao sam da deinstaliram sve drivere, pa da ih instaliram ponovo, probao sam da promenim PCI slot, nista ne pomaze. Cak, kada sam skinuo najnoviju verziju WinFast PVR-a sa Leadtekovog sajta, opet mi je prijavio gresku na potpuno istom mestu.
Ne znam vise sta da radim, da nije crkla?

topuz je napisao(la):
zaglupi i izbaci error (unknown error, something, something), i ne mogu nista da mu uradim.

Šta kaže error report?
Moraš bit makar malo precizniji, moguće da pravi problem neki od drajvera za ploču - zvuk ili čipset. Koja je ploča u pitanju?

To je najverovatnije zbog drajvera za graficku probaj neke starije tj. one sa kojom je radila ranije.

topuz je napisao(la):
Instalirao sam ponovo windows pre par dana i od tada ne mogu da instaliram TV kartu.

Kada je ubacim, normalno mi prepozna novi hardware i trazi drivere, svi se normalno instaliraju, i sve je kao OK.
Ali, kada treba da instaliram WinFast PVR, na samom pocetku (posle prvog next, pre licence agreement-a), zaglupi i izbaci error (unknown error, something, something), i ne mogu nista da mu uradim.
Probao sam da deinstaliram sve drivere, pa da ih instaliram ponovo, probao sam da promenim PCI slot, nista ne pomaze. Cak, kada sam skinuo najnoviju verziju WinFast PVR-a sa Leadtekovog sajta, opet mi je prijavio gresku na potpuno istom mestu.
Ne znam vise sta da radim, da nije crkla?
Ili ti nije zvucna instalirana kako treba ili je neki drajver koji nije "podoban" za nju. Skini zadnju verziju drajvera za zvucnu, instaliraj ga, resetuj, pa instaliraj TV aplikaciju.

Evo sta kaze error:

Ploca je DFI Lan Party NF4 Ultra-D...

Probacu sa novim driverima za grafiku i zvuk, pa cu da javim ako sam ista uradio...

Poslednja izmena:
verovatno ti se cd zezno. Skini novi software sa neta pa ga tako instaliraj

Dok, hvala ti, resio si mi problem.
Stavio sam nove drivere za nVidia-u, sa 81.95 sam skoknuo na 81.98 i sada sve radi OK.
:banana:

Zanimljivo je to da je problem opstajao i kada sam sa neta skinuo novu verziju PVR-a.

Nazad
Vrh Dno