cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Tek sto resih problem u skorasnjoj temi oko instalacije wina, a koja je upravo odradjena PONOVO zbog toga sto komp u 50 posto slucajeva nece da se probudi iz sleep moda (S3 ONLY) a lepo je radio skoro godinu dana i budio se...kad opet isto...Medjutim pocinjem da sumnjam da nije win niti ram eventualno u pitanju...
dakle upalim ga i klasika- crn ekran, ventovi se pale, hdd-ovi takodje ali ekran crn...i tako pritiskam ctrl+alt_delete 20 puta i pojavi se plavi ekran kao da biram ocu log off, task manager i sl...kao da sam pritisnuo u normalnom radu...i 10ak sekundi ekran blago treperi!
e sad ga palim veceras iz shut down-a i...shit! crn ekran! a lepo cujem da se bios oglasio, da diskovi krljaju par sekundi i cujem zvuk dobrodoslice na desktop ali opet crno....tek posle 20 sec pojavi se treperuci ekran i sve kao ok...
STA JE KOJI MOJ SA NJIM!
GRAFIKA RIKNJAVA? Monitor? neki treci predlog??? Sistem je klokovan do bola ali takav je vec par godina! Pokusao i popustim latencije rama na 6-6-6-18 iako po deklaraciji moze 55515, napone jebavao do gornjih granica svega ne bi li ustanovio uzrok ali dzaba....Power mode- preformance...provrteo sve teme u vezi slip moda i problema ali nista...kad mu se digne probudi se, kad nece nece ili opisan nacin budjenja...
DAJTE NEKI PREDLOG! PS Probam i neklokovan sistem default bios opet nece svaki put da se budi...Poceh da sumnjam i na sdd sistemski, ali nije bre...rekoh da cujem da sewin digao i ucitao ali nece se upali monitor ili grafa!:sceptic::S:
dakle upalim ga i klasika- crn ekran, ventovi se pale, hdd-ovi takodje ali ekran crn...i tako pritiskam ctrl+alt_delete 20 puta i pojavi se plavi ekran kao da biram ocu log off, task manager i sl...kao da sam pritisnuo u normalnom radu...i 10ak sekundi ekran blago treperi!
e sad ga palim veceras iz shut down-a i...shit! crn ekran! a lepo cujem da se bios oglasio, da diskovi krljaju par sekundi i cujem zvuk dobrodoslice na desktop ali opet crno....tek posle 20 sec pojavi se treperuci ekran i sve kao ok...
STA JE KOJI MOJ SA NJIM!
DAJTE NEKI PREDLOG! PS Probam i neklokovan sistem default bios opet nece svaki put da se budi...Poceh da sumnjam i na sdd sistemski, ali nije bre...rekoh da cujem da sewin digao i ucitao ali nece se upali monitor ili grafa!:sceptic::S: