Šta je novo?

Jevgenij Kaspersky u Beogradu

Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
304
Cuo sam juce na radiju da opet dolazi Jevgenij Kaspersky u Beograd. :banana:
u Domu Omladine ce 05. 10. 2004. u 12h pricati o virus analitici i o tome kako oni love viruse...
Rekose da je ulaz slobodan - znaci, idemo!

Zoni, nekad tako lupaš gluposti da je to neverovatno. Ako te ne zanima Kasperskz nemoj ni da komentarišeš jer ti je post totalno nepotreban i čisti spam! Daj kontroliši se malo :) (post je ozbiljan, da te ne zbuni ovaj poslednji smiley)

ZoNi je napisao(la):
ma, opusteno... jednostavno sam izneo moje misljenje - mislim da dolazak Kasperskog u BGD nije bas mnogo bitna stvar... mada, to ne znaci da necu svratiti, ako budem imao vremena...

inace, ja ZAISTA verujem da je vecina proizvidjaca AV softvera u dubokom dilu sa manijacima koji prave viruse!

e brate, reci mi neki veci IT lik koji je dosao u Bgd...ovaj covek bar hoce da dodje i prica, ostali salju trgovce koji ti melju o tome kako je njihov softver najbolji

btw, tvoje verovanje o dilu je u skladu sa opste prihvacenim teorijama zavere - to ti je kao da su npr. proizvodjaci brava za vrata u dilu sa obijacima :p

Covek dolazi nesto da isprica i iznese svoja iskustva. Da je hteo da napravi promo kampanju verovatno ne bi dosao licno :)

Nazad
Vrh Dno