Šta je novo?

JetspeedIad modem telekom

eXeCut0r

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2008
Poena
304
Dakle navedeni modem mi je u zadnje vreme tolko vruc da mogu jaja da pecem na njemu? pa dakle da pitam jel to normalno (nisam obracoa da li je isto bilo i ranije) da li da to iskoristim ili da pozovem podrsku? :)) hvala

zaboravih da napomenem da radi ok i da je poceo "da zraci svojom toplinom" nakon par dana problema sa konekcijom e sad dal je i pre bio tolko vruc nisam obracao paznju :))

Poslednja izmena:
ista stvar i kod mene.

Poslednja izmena od urednika:
Ista stvar od samog početka....al eto ako isključiš WiFi biće malo hladniji :D Mada, ruku na srce, nisam primetio da mu ova temp nešto smeta ;)

Ista stvar od samog početka....al eto ako isključiš WiFi biće malo hladniji :D Mada, ruku na srce, nisam primetio da mu ova temp nešto smeta ;)
Ooo komšija ne hvališ se da si promenio ISP i još se ponovio sa ruterom :d

Smanjite malo taj OC download manje će se grejati ruter :d:d

nista kad bacim jaja iz frizidera na turer ima odma da mu se spusti temperatura :)) em se ruter ohladi em imas jaja na ruter hocu reci oko xDD

nista kad bacim jaja iz frizidera na turer ima odma da mu se spusti temperatura :)) em se ruter ohladi em imas jaja na ruter hocu reci oko xDD
pa ako voliš filter kafu uvek možeš da je držiš toplu na ruteru ;)
kako mi je grom ubio moj ruter prošle godine ja na onom glupom hg510 držim 12ticu na 900rpm jer je prevruć za moj ukus ;)

Vrh Dno