Šta je novo?

Jet Tv Sabac

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
415
Posle nekoliko meseci,usao sam na njihov sajt i vidim da je skroz promenjen.
Dostupni su novi paketi po nizim cenama.

Zanima me da li neko zna kako sada rade?Znam da je bilo zadovoljinih i nezadovoljnih korisnika,ali ipak vise ovih drugih :d
Da li je bolja internet veza,posto sam od jednog drugara koji je koristio JetTv,cuo da cim padne kisa ili sneg nema interneta?

Ja nemam problema sa kišom ili snegom u Šapcu...ali da net nestane katkad - nestane ! Nekad se desi i par puta u toku dana i sve na 10tak min....pola sata....kako kad... Nekad nekoliko dana zaredom...nekad ne... Baš je mušičav i dalje :) Mada su im cene ok..

Preuzeo ih je Mid Europe i polako sredjuju mrezu, ako je nekom lakse sada je SBB 100% monopolista sto se tice kablovskog sistema u Sapcu, stim da nisu kupljeni preko SBB-a, nego preko druge firme KDS Novi Sad, tako da je infrastruktura i dalje u rasulu ali se najkriticnija mesta sredjuju i usluga se popravlja koliko je to moguce, vremenski bice to sve polako sredjeno...

Da li ima nekih promena od maja? Nekoliko puta sam slao e-mail,sa pitanjem da li nameravaju da prosiruju mrezu i na sela oko Bogatica,medjutim nema odgovora.
Imaju dobre internet pakete,npr 10-1 za 1300 dinara sto je po meni ok,jer sada 1.5-768 placam 900 dinara mesecno

Promenilo se na bolje(koliko sam kod komsije opazio). Ne kradu vise protok, vec daju koliki je paket(dok nisu kupljeni, krali su do 50% uploada). Brzina je konstantna(pre je bilo dosta variranja), interneta nema samo kada nema i kablovskog signala. Jesi probao da pitas momka u poslovnici u Bogaticu da li zna nesto o prosirivanju?
Ja cu biti do nove godine na telekomu, ako ne ponude nesto na 12 meseci(a slepci ce i dalje 100% terati ugovore na 24 meseca), prelazim na jet.

Gde im je poslovnica u Bogaticu?

Sad je u TC Conjaga(al mu dade ime), pored Maxija. Videces na izlogu, ogromnim slovima pise: internet do 100Mbit.:eyebrows: Ne mosh da omasis.

Poslednja izmena:
Znam gde je Conjaga(ko ne zna :D),ali nisam znao da im je tamo poslovnica.Moram sutra otici da se raspitam.

Poslednja izmena:
Osnovni paket im je sad 10/1....jako lepo :) Ja prijatno iznenađen od pre par meseci ;)

Ima li najave da ce JET poceti da pruza usluge i na teritoriji cele opstine Bogatic, mislim na sela pre svega?

Nazad
Vrh Dno